Recenzia: Panasonic dezodorant na topánky - nová technológia odstraňovania zápachu

V septembri 2018 sa objavil na japonskom trhu nový elektronický dezodorant na topánky. Pozrite sa, ako funguje a akým spôsobom dokáže odstrániť nepríjemný zápach z topánok.
Panasonic dezodorant na topánky

News.panasonic.com | Zdroj: súkr.archív

Jednou z najbežnejších príčin nepríjemných zápachov topánok je kyselina izovalerová - zápachová látka, ktorú tvorí noha a baktérie.

Ako funguje Panasonic dezodorant na topánky?

Deodorant na topánky používa originálne iónové častice "nanoe X". Ide o technológiu hydroxylových radikálov na rozpustenie a odstránenie pachov. Tie vypúšťa cez 6 výstupov až s 10-násobne väčšou intenzitou a následne pokrýva obuv od päty až po špičku.

Jednoducho nastavíte dezodorant na svoji obuv a zapnete ho, aby začal generovať častice "nanoe X". Zariadenie je možné pripojiť do elektrickej zásuvky a funguje aj na mobilnej batérii.

Obsahuje časti uzáveru, ktoré sú vložené do topánok na použitie, s antibakteriálnym ošetrením. Možete ich odstrániť a premyť vodou, aby sa používali hygienicky.

Spôsoby odstránenia zápachu

Máte na výber 2 režimy v závislosti od intenzity zápachu vašich topánok:

  • 5-hodinový režim odstránenia zápachu

  • 7-hodinový režim pre odstránenie silného zápachu

Panasonic dezodorant na topánky

News.panasonic.com | Zdroj: súkr.archív

Koľko bude stáť Panasonic dezodorant na topánky?

Panasonic dezodorant bude pravdepodobne k dispozícii v online obchodoch približne za cenu okolo 150 eur. Predbežne len v Japonsku, ale je možné, že si v blízkej budúcnosti nájde miesto aj na svetovom trhu.

Tento dezodorant na topánky by isto ocenili domácnosti, športovci, ale i vojenské či policajné zložky, čo poviete?


Pozrite si tiež:

Dyson Airwrap: zázračný nástroj na úpravu vlasov - recenzia