Čím potešiť mamu na Deň matiek?

Druhá májová nedeľa už tradične patrí všetkým mamám či starým mamám. Nielen v tento deň si zaslúžia, aby ste im urobili radosť, napríklad aj kvalitnou rastlinnou kozmetikou.

Ak ešte stále rozmýšľate nad vhodným darčekom pre vašu milovanú mamu, máme pre vás 3 typy, z ktorých si určite vyberiete:

1. Jemná a éterická mama? Nádhernou vôňou nikdy nič nepokazíte

Skúste napríklad parfumovú vodu Mon Évidence, ktorú teraz dostanete aj v darčekovej sade, pozostávajúcej z menšieho a väčšieho balenia parfumu a krému na ruky. Vôňa obsahuje esenciu vyjadrujúcu slobodu, zmyselnosť a ženskosť.

Kombinácia sviežej mandarínky, delikátnej damašskej ruže, vanilky a pačuli dostane každú ženu, ktorá miluje vône zasvätené prírode.

Vôňa Mon Évidence

Yves-rocher.sk | Zdroj: súkr.archív

2. Večne mladá a krásna mama? Darujte jej kvalitnú pleťovú kozmetiku

Ak vašu mamu trápia drobné vrásky, suchá a unavená pleť , stavte na kozmetický rad Hydra Végétal. Ten sa postará o vyživenie, navráti jej jas, zjemní textúru, udrží ju mladú a žiarivú.

Navyše dokáže pleť hydratovať až na 48 hodín!

Vybrať si môžete napríklad hydratačnú starostlivosť na deň a noc v kombinácii s hydratačnou starostlivosťou na okolie očí alebo produkty na čistenie pleti, ako sú čistiaci gél, hydratačné tonikum či intenzívnu hydratačnú masku.

Hydra Végétal krém

Yves-rocher.sk | Zdroj: súkr.archív

3. Každý deň ju čaká kolotoč povinnosti? Doprajte jej chvíľku pre seba

Mamy majú starostí vyše hlavy a po celom dni im padne vhod trošku sa zrelaxovať. Napustiť si vaňu a rozmaznávať svoju pokožku i zmysly príjemnými sprchovými gélmi, balzamami, krémami.

Potešte svoju mamu neodolateľnými výrobkami rastlinnej telovej kozmetiky. Kávová, kokosová, mandľová alebo levanduľovo-černicová sada, pozostávajúca z gélu a telového krému určite padne vhod vo chvíľkach oddychu.

Telová kozmetika - kokosová sada

Zdroj: súkr.archív


Rastlinná kozmetika Yves Rocher je skvelou voľbou aj z toho dôvodu, že nemyslí len na zdravie a krásu človeka, ale aj planéty. Spomeňte si na to vždy, keď budete vyberať krém alebo parfum.