Dámy, netrápte sa zbytočne: Intímna plastika je rýchla, efektívna a hlavne diskrétna

Zrkadlo neklame a ukáže vás v takom svetle, ako sa sami vidíte. Máte niekde vzadu v hlave skryté komplexy či obavy zo svojho vzhľadu? Všetko sa to prejaví aj navonok, pretože – ako sa vraví – až spokojná žena je naozaj krásna žena. Ak teda patríte do davu tých, ktoré by na sebe rady niečo zmenili, netreba sa obávať.
doktorka Alexandra Rozborilová

MUDr. Alexandra Rozborilová, PhD. | Zdroj: súkr.archív

Estetická medicína ide vpred míľovými krokmi a ponúka riešenie na každý vzhľadový problém. Dokonca aj taký, ktorý sa skrýva v nohavičkách a viete o ňom len vy, prípadne partner.

Poznáte labioplastiku?

Odborníčka na skrášľovanie, doktorka Alexandra Rozborilová, majiteľka kliniky estetickej medicíny Esthetic, ženám okrem iného ponúka aj intímnu plastiku.

„Dôvodom, čo vedie klientky, aby podstúpili tzv. labioplastiku, sú najmä estetické požiadavky a túžba po zlepšení sexuálneho života,“ vymenúva lekárka dva najčastejšie dôvody.

Ako dodáva, v niektorých prípadoch ide aj o zdravotné problémy, akými sú chronické zápaly intímnych partií či močových ciest, ktoré môže spôsobovať abnormalnita na genitáliách.

Lekár sa s pacientkou vopred dohodne, ako má výsledok vyzerať a až po zosúladení predstavy, reálnych možností a naplánovaní postupu si pacientka môže ľahnúť na operačný stôl.

„Hoci ide o delikátnu záležitosť, ženy by sa nemali hanbiť hovoriť s lekárom o svojej predstave. Okrem korekcie veľkosti malých pyskov sa stretávame aj s nespokojnosťou s genitálom po pôrodoch či s ochabovaním pyskov v období menopauzy. Všetko sú to veci, ktoré sa dajú diskrétne upraviť a pre ženu je to veľká zmena,“ vysvetľuje populárna lekárka.

Ako prebieha labioplastika?

Hoci je labioplastika zákrokom, pri ktorom je žena v lokálnej anestézii, nejde o žiadny riskantný proces.

Operácia trvá približne hodinu a následná hospitalizácia nebýva potrebná,“ objasňuje Alexandra Rozborilová. „Pacientky po menších zákrokoch sú skontrolované a odsledované, a pokiaľ je všetko v poriadku, v ten deň odchádzajú domov. Samozrejme, nechýba poučenie, nakoľko práve kľudový režim bez športu a pohlavného styku urýchľuje hojenie.“

Čo sa týka úplného uzdravenia, žena by mala byť do mesiaca v bežnej forme.

Odborníčka na krásu dodáva, že po labioplastike sa netreba obávať rušivých jaziev, citlivosti malých pyskov ani klitorisu či problémov s močením.

„Operácie skrášľujúce telo by vždy mali byť robené vo vysoko profesionálnom prostredí, aby sa zamedzilo akýmkoľvek rizikám. V prípade intímnych partií a ich úpravy je tiež dôležité, aby žena nemala následne problémy pri prípadnom pôrode.“

Výsledkom labioplastiky sú prirodzene vyzerajúce genitálie, na ktorých po úplnom doliečení nie sú žiadne stopy po zákroku.

Smelo do toho

Ako hovorí skúsená lekárka z estetickej kliniky, netreba sa hanbiť či obávať.

„Intímne partie sú našou dôležitou súčasťou a je zbytočné, aby spôsobovali komplexy či zhoršovali zážitok. Moje skúsenosti ukazujú, že ženy o seba dbajú čím ďalej, tým viac a keď estetická medicína vie pomôcť, prečo nie? Z môjho pohľadu ide o plnenie snov našich klientov a to sa mi na tejto práci stále páči.“


Viac odborných rád od doktorky Alexandry Rozborilovej nájdete:

Krásna pleť v každom veku - čo radí skúsená odborníčka?

Kozmetika pokročila: Ženy sú dnes krajšie ako nikdy predtým