TOP články 8.týždňa: to najčítanejšie z nášho Facebooku!

Výber tých najčítanejších tém uplynulého týždňa. Dozviete sa, ako beháva prezidentka Zuzana Čaputová, čo pomáha pri syndróme nepokojných nôh a aké 10-minútové cvičenie vám zabezpečí ploché brucho.
TOP články 8.týždňa: to najčítanejšie  z nášho Facebooku

Zdroj: Flickr.com

Počas 8.kalendárneho týždňa roku 2020 vás na našom Facebooku najviac zaujali tieto témy:

Domáca posilňovňa: 10 minút pre ploché bruško!

Potrebujete návod, ako sa dostať do formy a zároveň získať ploché bruško, bez zdĺhavých tréningov? Skúste toto 10 minútové cvičenie pre ploché bruško, ktoré si môžete zacvičiť aj doma, a okrem brucha pri ňom precvičíte aj nohy, hrudník, ramená a zadok.

Prezidentka Zuzana Čaputová behá s ochrankou, aj v daždi! Toto je 10 pozitívnych účinkov behu na ženské zdravie

Beh pomáha pani prezidentke nielen udržiavať sa v kondícii, ale aj zvládať náročné povinnosti, ktoré musí ako hlava štátu každý deň absolvovať.

Beh je zakódovaný v našej genetickej výbave a určite stojí za to, v sebe tieto gény behaním prebúdzať. Na naše zdravie pôsobí aj nepriamo, a to tak, že vďaka behu prehodnotíte svoje priority a začnete o svojej kondícii uvažovať inak. Poznáte aj ďalších 10 benefitov behu pre zdravie?

Syndróm nepokojných nôh: ako si pomôcť prirodzenou cestou?

Syndróm nepokojných nôh je neurologická porucha, ktorá vyvoláva bolesť, pálenie, brnenie a nepríjemné pocity v nohe najmä počas noci. Prirodzenou cestou si môžete pomôcť hneď niekoľkými spôsobmi.


Prečítajte si aj ďalšie populárne články:

15-minútová joga na tráviace ťažkosti

Pomelo: pomáha so správnym fungovaním trávenia, odstraňuje zápchu a hnačku