Top články 10.týždňa: to najčítanejšie z nášho Facebooku!

Výber tých najčítanejších tém uplynulého týždňa z nášho Facebooku. Dozviete sa odpovede odborníkov na najčastejšie otázky o koronavíruse, o najlepších cvikoch na spodné bruško, ale aj ako sa zbaviť pigmentových škvŕn, jaziev a cievok.

1. Ako sa zbaviť pigmentových škvŕn, jaziev a cievok?

pigmentové škvrny

Pigmentové škvrny vznikajú prirodzeným starnutím pleti. | Zdroj: Shutterstock.com

Ak rozmýšlate nad tým, ako sa zbaviť pigmentových škvŕn, vrások, jaziev po akné či rozšírených cievok na nohách, poradí vám dermatologička, doktorka Alexandra Rozborilová.

Viac sa dočítate v článku: Dermatologička radí, ako sa zbaviť pigmentových škvŕn, jaziev a rozšírených cievok

2. Cviky na spodné bruško

Spodná časť brucha patrí predovšetkým u žien k jednej z najviac problematických partií. Veľmi rád sa tu usádza tuk, pretože potom môže ochraňovať a tepelne izolovať ženské rozmnožovacie ústrojenstvo. Tu sú cviky, zamerané špeciálne na túto partiu.

Viac sa dočítate v článku: Domáca posilňovňa: 5 cvikov na spodné bruško

3. Najčastejšie otázky o koronavíruse a odpovede odborníkov

Koronavírus vakcína

Zdroj: Flickr.com

Čo je koronavírus, aký je jeho pôvod, aká dlhá je inkubačná doba koronavírusu, existuje liek na ochorenie COVID-19, čo je to pandémia a je dôvod na paniku? Na tieto a mnohé ďalšie otázky o koronavíruse nájdete odpovede v článku.

Viac sa dočítate v článku: 25 najčastejších otázok o koronavíruse a sumár odpovedí od odborníkov. Tieto informácie sa vám určite zídu!