Recenzia: Testovali sme s vami novinku Lifting Végétal na spevnenie pleti od Yves Rocher

Testovali sme novú produktovú radu Lifting Végétal od Yves Rocher, ktorá je určená na omladenie a spevnenie pleti. Do testovania sme sa zapojili aj v redakcii, ale prizvali sme aj 3 naše čitateľky. Ako dopadlo mesačné testovanie? Našich 6 recenzentiek ohodnotí každý zo 4 produktov: denný, nočný, očný krém a sérum na spevnenie pleti.

Ako Janka hodnotí Lifting Végétal?

Janka testuje kozmetiku Lifting Végétal

Jankine výsledky pred a po mesačnom testovaní kozmetiky Lifting Végéta od Yves Rocher. | Zdroj: súkr.archív

Rada Lifting Végetal od Yves Rocher má elegantné balenie v tmavozeleno-zlatej farbe, čo pôsobí luxusne. Ktorá z nás by to nemala rada?! Má krásnu vôňu, ktorú by som prirovnala až k jemnému parfému.

  • Denný krém - Má jemnú textúru, takmer okamžite sa mi vstrebal a mohla som na neho rovno aplikovať podkladovú bázu a make up. Z produktov mi vonia najvýraznejšie.
  • Nočný krém - Je hustejší ako denný krém a má menej výraznú vôňu, čo mi na noc vyhovuje. Ešte ráno sa prebúdzam s príjemným hebkým pocitom na tvári.
  • Očný krém - Veľmi jednoducho sa nanáša do očného okolia vďaka tvarovo prispôsobenému aplikátoru. Je ľahký a dobre ho znáša aj citlivá pokožka okolo očí. Konečne krém, pri ktorom ráno nemávam pocit unavených a tažkých viečok.
  • Sérum - Má textúru, ktorá sa správnou aplikáciou pekne vstrebe do pokožky. Musí sa to robiť vklepávaním končekmi prstov. Keď som ho rozotierala ako klasické krémy, vytvorili sa „žmolky“ a ťažko sa potom nanášal make up. Rozhodla som sa ho používať len večer pod nočný krém. Toto sa mi osvedčilo. Mám pocit, že sérum otvorilo pokožku na lepšie preniknutie účinných látok pri nočnej starostlivosti.

Prvotná diagnostika pleti v predajni Yves Rocher ukázala, že mám normálnu pleť s dobrou hydratáciou, pigmentáciou a vrásky v lepšom stave, než by mohli byť vzhľadom na vek (43). Miesta na zlepšenie boli textúra pleti a tvorba mazu. A práve v týchto oblastiach som naozaj už po prvom týždni začala pociťovať zmenu k lepšiemu. Pleť sa mi menej mastnila, na dotyk bola hladšia, zjemnili sa vrásky a celkovo pôsobila zdravšie.

Katari12

ja si myslim, ze najprv sa clovek musi starat o seba zvnutra, aby dobre vyzeral aj navonok, zdrava strava, meditacia, sport a vyzivove dplnky, vit E, zinok to sa da aj obycajne v lekarni kupit a potom kolagen, podla mna najlepsi www.bionutrian.com a samozrejem pohyb, kazdy den apson 10tis krokov a obcasne cvicit.