Recenzia: Testovali sme s vami novinku Lifting Végétal na spevnenie pleti od Yves Rocher

Testovali sme novú produktovú radu Lifting Végétal od Yves Rocher, ktorá je určená na omladenie a spevnenie pleti. Do testovania sme sa zapojili aj v redakcii, ale prizvali sme aj 3 naše čitateľky. Ako dopadlo mesačné testovanie? Našich 6 recenzentiek ohodnotí každý zo 4 produktov: denný, nočný, očný krém a sérum na spevnenie pleti.

Ako Karin hodnotí Lifting Végetal?

Karin pred a po testovaní kozmetiky Lifting Végétal

Karinine výsledky pred a po mesačnom testovaní kozmetiky Lifting Végéta od Yves Rocher. | Zdroj: súkr.archív

  • Vysokokoncentrované sérum na spevnenie pleti sa mi zdalo lepkavé pri natieraní.
  • Starostlivosť o okolie očí Anti poches pôsobil po natretí jemne a chladivo, no celkovo príjemne.
  • Obidva krémy, denný aj nočný krém, boli príjemné, pre mňa príjemná vôňa. Nočný pôsobil na začiatku hustý, ale napriek tomu sa mi veľmi dobre rozotieral. Denny krém sa ľahko rozotieral, taká akurátna konzistencia.

Po aplikovaní celej procedúry mi aj napriek lepkavému pocitu pri sére ostal celkovo veľmi príjemný pocit.

Nie som vyberavá v krémoch, nemám ich teda ani veľa odskúšaných. Zvykla som si na hydratačný krém Hydra Végétal od Yves Rocher - to je vlastne jediná sada, ktorú som predtým používala, občas si kúpim ešte Avon krém. Myslím si, že aj vďaka dlhodobému používaniu hydratačnému krému z Yves Rocher mi na diagnostike pleti pred začatím testovania Lifting Végétal nepovedali, že mám suchú pleť (čo som predtým mala). Vraj mám teraz veľmi dobrú pleť. K starostlivosti o pleť mi na diagnostike poradili dopriat mojej pleti občas peeling.

Katari12

ja si myslim, ze najprv sa clovek musi starat o seba zvnutra, aby dobre vyzeral aj navonok, zdrava strava, meditacia, sport a vyzivove dplnky, vit E, zinok to sa da aj obycajne v lekarni kupit a potom kolagen, podla mna najlepsi www.bionutrian.com a samozrejem pohyb, kazdy den apson 10tis krokov a obcasne cvicit.