Recenzia: Testovali sme s vami novinku Lifting Végétal na spevnenie pleti od Yves Rocher

Testovali sme novú produktovú radu Lifting Végétal od Yves Rocher, ktorá je určená na omladenie a spevnenie pleti. Do testovania sme sa zapojili aj v redakcii, ale prizvali sme aj 3 naše čitateľky. Ako dopadlo mesačné testovanie? Našich 6 recenzentiek ohodnotí každý zo 4 produktov: denný, nočný, očný krém a sérum na spevnenie pleti.
Testovanie rastlinnej kozmetiky na spevnenie pleti Lifting Végétal od Yves Rocher

Ako dopadne testovanie nového produktového radu Lifting Végetal? | Zdroj: súkr.archív

Aké produkty testujeme?

Kontúry tváre sa s pribúdajúcim vekom menia. Spodná časť tváre mladých žien tvorí harmonickú líniu v tvare V alebo trojuholníka mieriaceho smerom dole. Ako roky ubiehajú, geometria tváre stráca svoju ostrosť. Hormonálny deficit spôsobuje stratu pružnosti, tvárové svaly atrofujú a líca kvôli sťahom svalov a ich váhe vädnú. Tieto zmeny v objeme, obvykle sprevádzané vznikom dvojitej brady, sú typickými znakmi starnutia. Trojuholník je prevrátený.

Práve na zlepšenie spomínaných nedostatkov starnutia pleti sa zameriava nová produktová rada rastlinnej kozmetiky Yves Rocher - Lifting Végétal, ktorá má pleť spevniť a omladiť.

Experti značky Yves Rocher našli látku schopnú procesu starnutia vzdorovať a umožniť ženám získať späť harmonický vzhľad tváre. Ide o rastlinný kolagén zo zbehovca plazivého, ktorý dodáva bunkám energiu a posilňuje štruktúru pokožky (zvýšenie sily pnutia buniek o 19%, stimulácia elastinovej syntézy o 27%).

Našich 6 testeriek sa na vlastnej koži presvedčí, či novinka Lifting Végétal skutočne pomáha spevniť a vypnúť pleť. Testujeme tieto 4 produkty:

  1. vysokokoncentrované spevňujúce sérum,
vysokokoncentrované spevňujúce sérum

vysokokoncentrované spevňujúce sérum Lifting Végétal | Zdroj: súkr.archív

  1. dennú spevňujúci starostlivosť (denný krém),
denna spevňujúca starostlivosť Lifting Végétal

denná spevňujúca starostlivosť Lifting Végétal | Zdroj: súkr.archív

  1. nočnú spevňujucu starostlivosť (nočný krém),
nočná spevňujucu starostlivosť

nočná spevňujucu starostlivosť Lifting Végétal | Zdroj: súkr.archív

  1. spevňujúca starostlivosť na okolie očí (očný krém).
spevňujúca starostlivosť na okolie očí

spevňujúca starostlivosť na okolie očí Lifting Végétal | Zdroj: súkr.archív

Kto produkty testuje?

Testovania sa zúčastnilo 6 žien, pričom 3 z nich (Janka, Karin, Monika) pracujú v našej redakcii Zdravie.sk a ďalšie 3 ženy sú naše čitateľky (Ivana, Ľubica, Eva). Spoločne sme testovali 4 produkty počas 30 dní. Denne sme používali vysokokoncentrované spevňujúce sérum, dennú a nočnú spevňujúcu starostlivosť, spevňujúci starostlivosť na okolie očí.

Každá z testeriek má iný typ pleti:

  • suchý typ má Monika, Ivana a Eva
  • normálny typ pleti má Janka, Karin
  • zmiešaný typ pleti má Ľubica

Čo sa týka vekového rozloženia, rozdelili sme sa do 3 kategórií:

  • do 30 rokov - Ivana, Monika
  • do 50 rokov - Karin, Janka
  • nad 50 rokov - Ľubica, Eva

Naša denná kozmetická rutina pozostávala zo starostlivosťi o pleť ráno a večer. Ráno sme použili na očistenú pleť tváre a krku sérum, očný a denný krém. Večer sme na odlíčenú tvár naniesli opäť vysokokoncentrované sérum, očný krém a nakoniec nočný krém.

Kritériá hodnotenia kozmetiky

Každý zo 4 produktov na spevnenie pleti od Yves Rocher sme ohodnotili na základe 5 kritérií:

  • textúra
  • absorbcia pokožkou
  • pocit na pokožke po aplikácii
  • vôňa
  • výsledky po mesačnom testovaní

Pozrite sa, ako dopadlo testovanie s našimi testerkami - Jankou, Karin, Monikou, Ivanou, Ľubicou a Evou. Pri porovnaní výsledkov zohľadnite aj aký typ pleti a do akej vekovej kategórie patrí jednotlivá testerka. Na nasledujúcich stranách sa vám zobrazia hodnotenia testovania každej ženy. Na záver je pripravené celkové zhodnotenie.

Katari12

ja si myslim, ze najprv sa clovek musi starat o seba zvnutra, aby dobre vyzeral aj navonok, zdrava strava, meditacia, sport a vyzivove dplnky, vit E, zinok to sa da aj obycajne v lekarni kupit a potom kolagen, podla mna najlepsi www.bionutrian.com a samozrejem pohyb, kazdy den apson 10tis krokov a obcasne cvicit.