Recenzia: Testovali sme s vami novinku Lifting Végétal na spevnenie pleti od Yves Rocher

Testovali sme novú produktovú radu Lifting Végétal od Yves Rocher, ktorá je určená na omladenie a spevnenie pleti. Do testovania sme sa zapojili aj v redakcii, ale prizvali sme aj 3 naše čitateľky. Ako dopadlo mesačné testovanie? Našich 6 recenzentiek ohodnotí každý zo 4 produktov: denný, nočný, očný krém a sérum na spevnenie pleti.

Ako Monika hodnotí Lifting Végétal?

Monika pred a po testoovaní kozmetiky

Monikine výsledky pred a po mesačnom testovaní kozmetiky Lifting Végéta od Yves Rocher. | Zdroj: súkr.archív

Hoci mám suchú pleť (potvrdila mi to aj kozmetička), nepoužívala som veľmi krémy na tvár, lebo z väčšiny krémov som mala hneď pot na tvári (ako keby mi upchávali póry). Testovanie až 4 produktov na tvár naraz bola pre mňa preto veľká výzva.

  • Sérum - Textúrou mi sérum pripomína gél. Je to trochu lepkavé, ale nanáša sa ľahko. Treba si ho vklepať do pokožky, nech sa rýchlejšie vpije. Má chladivý efekt a hneď po aplikácii cítim, že sa mi pleť vypína.
  • Očný krém - Tiež mi textúrou pripomína ľahký gél. Spevňujúca starostlivosť na okolie očí má gumený aplikátor, vďaka ktorému sa ľahko nanáša a vedela som si dobre regulovať možstvo gélu.
  • Denný krém - Ako som spomínala, nemala som dobré skúsenosti s krémami, ale tento ma pozitívne prekvapil. Ľahká textúra sa rýchlo vpije do pokožky a nezanecháva ju mastnú, takže pot na čele som nemala.
  • Nočný krém - Krém je mastnejší ako denný, no keďže som si ho nanášala večer, nevadilo mi to. Dávala som si hrubšiu vrstvu ako pri dennom kréme, nech mi cez noc viac hydratuje pokožku.

Vôňa produktov Lifting Végétal je príjemná a nevtieravá. Som pozitívne prekvapená z výsledkov po mesiaci testovania. Kontúry tváre sa mi zdajú pevnejšie a pleť viac hydratovaná. Najlepšie výsledky vidno pri okolí očí, zredukovali sa mi vrásky.

Katari12

ja si myslim, ze najprv sa clovek musi starat o seba zvnutra, aby dobre vyzeral aj navonok, zdrava strava, meditacia, sport a vyzivove dplnky, vit E, zinok to sa da aj obycajne v lekarni kupit a potom kolagen, podla mna najlepsi www.bionutrian.com a samozrejem pohyb, kazdy den apson 10tis krokov a obcasne cvicit.