Top články 13. týždňa: Povzbudenie od detí a odkazy hrdinských lekárov sa šíria internetom

Téma koronavírusu ovládla počas minulého týždňa aj náš Facebook, na ktorom ste najviac čítali príbehy detí po celom svete, ktoré kreslia dúhu ako symbol boja proti pandémii, odkazy lekárov a zdravotných sestier, ktorí liečia pacientov s COVID-19, no zaujali vás aj užitočné rady od imunologičky.
Top články na Facebooku

Zdroj: súkr.archív

1. Všetko bude dobré, spolu to zvládneme - odkazujú deti z celého sveta

Deti po celom svete kreslia dúhu- symbol boja proti koronavírusu COVID-19.

Zdroj: Facebook.com

Deti vnímajú vážnosť situácie v súvislosti so šíriacim sa koronavírusom , no zdá sa, že ju zvládajú lepšie ako my dospelí.

Viac sa dočítate v článku: Deti po celom svete kreslia dúhu, ako symbol boja proti ochoreniu COVID-19. Pekným gestom chcú vyjadriť, že všetko bude dobré, a spolu to zvládneme!

2. Zdravotníci, ktorí denne bojujú proti koronavírusu, sú naši hrdinovia

odkazy a fotografie unavených zdravotníkovi počas pandémie koronavírusu

Zdroj: Facebook.com

Srdcervúce fotografie a pravdivé odkazy lekárov a zdravotných sestier, ktoré sa šíria sociálnymi sieťami, slúžia ako živý dôkaz toho, ako sa s koronavírusom bojuje v prvej línii.

Viac sa dočítate v článku: Hrdinovia týchto dní: 10 fotiek a odkazov od lekárov a zdravotných sestier, bojujúcich s koronavírusom po celom svete!

3. Ak kýchate a máte plný nos, ešte nemusíte máť koronavírus. Príčinou môže byť aj alergia

Údaje ukazujú, že niektorí ľudia trpiaci ochorením COVID-19, majú podobné symptómy ako kašeľ, zapchatý nos, nádchu a bolesť hrdla. Ako teda zvládnuť obdobie sezónnych alergií, prechladnutia, chrípky a koronavírusu?

Viac sa dočítate v článku: Imunologička radí: ako rozlíšiť alergiu od príznakov koronavírusu?