Ako na výhodnejšie nakupovanie cez internet

E-shopy, ako aj internetové lekárne, ponúkajú široký výber produktov za výhodné ceny. Napriek tomu sa pri online nakupovaní môže ľahko stať, že miniete viac, ako ste plánovali. Práve preto ponúka spoločnosť Tipli výhodnú službu cashback, vďaka ktorému získate peniaze späť z každého vášho nákupu.
Ako najvýhodnejšie nakupovanie cez internet

Zdroj: Tipli

Výhody cashbacku

Ešte ste o cashbacku nepočuli? Ide doslova o vrátenie peňazí späť. Cashbackový portál Tipli ponúka možnosť nakupovať v stovkách obchodov a získať za to niekoľko percent späť z vami minutej sumy. Získanie cashbacku funguje na veľmi jednoduchom princípe. Stačí, ak sa zaregistrujte na Tipli.sk, prekliknete sa cez Tipli do vami vybraného obchodu a budete nakupovať ako zvyčajne. Nezabudnite ale vyplniť číslo účtu vo svojom profile, aby spoločnosť Tipli vedela, kam vrátiť peniaze.

Ako najvýhodnejšie nakupovanie cez internet

Zdroj: Tipli

Online lekárne na Tipli

Okrem kategórií obchodov ako móda, kozmetika, domácnosť či hobby, nájdete na Tipli aj online lekárne ako napríklad Dr.Max alebo Pilulka.sk, kde môžete získať cashback až 2,5 %. V online lekárňach môžete nakupovať voľnopredajné lieky, doplnky stravy, kozmetiku či drogériu, s Tipli navyše výhodnejšie. Z vašich bežných nákupov cez internet si tak počas roka dokážete ušetriť veľmi slušnú čiastku, ktorá určite poteší.

tipli cashback

Zdroj: Tipli

Šetrite pri každom nákupe

Cieľom Tipli je, aby ste na internete ušetrili čo najviac. Práve preto okrem spomínaného cashbacku ponúka na svojej stránke aj vždy aktuálne zľavové kupóny a zľavy, ktoré je možné v obchodoch využiť. Ak tieto zľavy skombinujete s cashbackom, v e-shopoch zaručene ušetríte nemalé peniaze.

cashback vyhodne nakupy na internete

Zdroj: Tipli

Získanie cashbacku nezávisí od veľkosti nákupu. Aj z bežných a pravidelných nákupov, akými je nákup doplnkov stravy či kozmetických prípravkov môžete získať peniaze späť. Ak teda pridáte využívanie portálu Tipli do svojho každodenného života, už po krátkej dobe uvidíte, koľko peňazí navyše vám aj pri nákupoch môže zostať.

forgi

nakupujem cez internet a velmi často použivam zľavové kupony bonipo. Minule som mala dopravu zadarmo a zľavu 15%. Som spokojna

stuart999

tiež nakupujem iba online a hlavne preto, lebo maju vačšie zľavy ako keby som nakupovala v klasickom obchode a tiež si pri nakupovani online možem uplatnovat zľavove kupony

Karolinka1

hej, hej, je to super a vyhoda je, že tie kupony može použivat každy a neomedzene/bonipo.sk Konečne robia niečo aj pre nas, aby sme ušetrili a nemuseli utracat velke peniaze za bežne veci