Jennifer Aniston v rúšku prosí Američanov, aby ho nosili, Donald Trump stále verí, že koronavírus zmizne. Situácia v Amerike je zlá, počet nových prípadov koronavírusu dosiahol maximum od začiatku pandémie!

Denný prírastok prípadov COVID-19 dosiahol v USA za uplynulý deň svoje maximum od začiatku pandémie, najhoršie sú na tom štáty Kalifornia, Arizona, Texas a Florida. Donald Trump stále verí, že koronavírus jednoducho zmizne.
Jennifer Aniston v rúšku prosí Američanov, aby ho nosili, Donald Trump stále verí, že koronavírus zmizne

Flickr.com | Zdroj: Instagram.com

Jennifer Aniston vo svojom nedávnom poste na sociálnej sieti nalieha na fanúšikov, aby "nosili to prekliate rúško", a prispeli tak k zastavenou šírenia koronavírusu. Podľa herečky je téma nosenia rúška "spolitizovaná na úkor životov ľudí".

Prípady COVID-19 prudko narastajú v rôznych častiach USA, vrátane vrátane herečkinej domácej Kalifornie. Slnečný štát, kde je nosenie rúšok na mnohých verejných miestach povinné, uzavrel svoje pláže pred sobotnými oslavami štvrtého júla.

Aniston, známa ako Rachel zo seriálu Pratielia, zdieľala selfie v rúšku, s naliehavým odkazom pre jej fanúšikov.

"Chápem, že rúška sú nepohodlné. Nemyslíte si však, že je horšie, že podniky krachujú. pracovné miesta sa rušia a zdravotníci pracujú do úplného vyčerpania? Tento vírus si už vzal toľko životov, pretože nerobíme dosť na to, aby sme ho porazili, “ píše herečka v príspevku na sociálnej sieti.

Američania nosenia rúška ignorujú

Zatiaľ čo guvernér Kalifornie Gavin Newsom zaviedol nosenie rúška na mnohých verejných miestach ako povinné, mnohí príkaz ignorujú.

Jennifer Aniston ďalej nahnevane píše, že táto otázka bola spolitizovaná.

Ľudia sa sťažujú, že ich„ práva boli porušené “ tým, že boli požiadaní, aby nosili rúško. Toto jednoduché a efektívne odporúčanie je spolitizované na úkor životov ľudí. O tomto by naozaj nemala byť diskusia. Ak vám záleží na ľudskom živote, prosím, jednoducho noste to prekliate rúško, a povzbuďte aj ostatných okolo vás, aby robili to isté, “ vyzýva herečka Američanov.

Denný prírastok prípadov COVID-19 dosiahol v USA za uplynulý deň svoje maximum od začiatku pandémie, najhoršie sú na tom štáty Kalifornia, Arizona, Texas a Florida.

Viaceré americké štáty zaviedli 14-dňovú karanténu pre návštevníkov v období pred oslavami Dňa nezávislosti 4. júla.

Trump verí, že koronavírus zmizne

Americký prezident Donald Trump znovu vyjadril presvedčenie, že koronavírus "jednoducho zmizne". Trump, ktorého doteraz počas pandémie nevideli na verejnosti s rúškom, najnovšie uviedol, že nemá problém nasadiť si ho.

V USA už podľahlo ochoreniu COVID-19 viac ako 128 000 ľudí, infikovaných je v krajine viac ako 2,6 milióna ľudí.


Ďalšie aktuálne správy:

Rusko dokončuje vakcínu proti koronavírusu, testy na vojakoch boli úspešné

Za posledný týždeň pribudlo na Slovensku 80 nových prípadov koronavírusu! Testujeme opäť viac, tieto kraje majú najviac prípadov