Aktuality, ktoré ovládli 29. týždeň: Prekvapivé tehotenstvo, ale aj varovanie pre ľudí od Polície a hygienikov

Prečítajte si 3 top aktuality uplynulého týždňa.
Aktuality, ktoré ovládli týždeň

Zdroj: súkr.archív

1. Na nebezpečenstvá sociálnej siete TikTok upozorňuje aj Slovenská polícia

Polícia varuje rodičov pred sociálnou sieťou TikTok

Zdroj: Freepik.com

Sociálna sieť TikTok si získala svojich fanúšikou aj na Slovensku. Ide o jednu z najsťahovanejších aplikácií, v rámci ktorej môžete pridávať krátke videá. Populárna je najmä medzi teenegermi. Polícia preto varuje rodičov pred možnými nástrhaami jej používania. Upozorňuje, že je dôležit stále si chrániť svoje súkromie a dávať si pozor na obsah, ktorý teenegeri zdieľajú, aby nedošlo k jeho zneužitiu.

Viac sa dočítate v správe: Polícia varuje rodičov tínedžerov pred touto sociálnou sieťou s viac ako 800 miliónmi užívateľov!

2. Až 70% pacientov s koronavírusom nemalo žiadne príznaky, vyplýva z analýzy našich hygieničiek

hygieničky v analýze upozorňujú na množstvo bezpríznakových pacientov s COVID-19 na Slovensku

Zdroj: Pexels.com

Na Slovensku sa koronavírusom doteraz nakazilo viac akko 1900 ľudí. Na Regionálnom úrade verejného zdravotníctva v Banskej Bystrici analyzovali vzorky pozitívne testovaných pacientov na Covid-19. Zistili, že z 363 prípadov až 70% nemalo žiadne príznaky ochorenia. Zaoberali sa aj otázkou odkiaľ sa koronavírus dostával na Slovensko najviac či ktorú vekovú skupinu napáda ochorenie najčastejšie.

Viac sa dočítate v správe: Slovenské hygieničky varujú v novej analýze: Až 70% pacientov s COVID-19 nemalo žiadne príznaky!

3. Prekvapivá správa: 51-ročná europoslankyňa Monika Beňová je tehotná

Monika Beňová je tehotná

Zdroj: Facebook.com

Eroposlankyňa svoje tehotenstvo tajila až 6 mesiacov. Správou o ňom prekvapila verejnosť. Podľa jej slov si tehotenstvo užíva a cíti sa fatasticky. O pár mesiacov tak príde na svet jej druhé dieťa, podľa informácií by malo ísť o dievčatko. Držíme palce a prajeme najmä veľa zdravia.

Viac sa dočítate v správe: Europoslankyňa Monika Beňová čaká dieťa v 51 rokoch! K 30-ročnému synovi pribudne o pár mesiacov dcérka