Mária Čírová prezradila detaily pôrodu! Takto zvládla pôrod prirodzenou cestou a prekonala bolesti

Mária Čírová sa pred pár dňami stala po tretíkrát mamou. Synček Ruben prišiel na svet prirodzenou cestou a speváčka prezradila, čo jej pri pôrode pomohlo.
Mária Čírová prezradila detaily pôrodu tretieho dieťatka

Zdroj: Instagram.com

Mária Čírová rodila prvýkrát prirodzenou cestou

Mária Čírová (31) priviedla 28. júla na svet svoje tretie dieťa, syna Rubena. Prvýkrát rodila prirodzenou cestou a opísala, vďaka čomu to zvládla bez väčších bolestí, aj keď kontrakcie trvali päť a pol hodiny.

Útla speváčka musela svoje dve staršie deti priviesť na svet cisárskym rezom, ale pri pôrode tretieho syna Rubena sa rozhodla pre prirodzenú cestu.

"O pôrode sa hovorí ako o najradostnejšej udalosti v živote ženy. Ale aby to bola radostná udalosť, musíme sa na ňu dobre pripraviť po fyzickej, aj psychickej stránke. A my to naozaj vieme, dievčatá, máme to totiž v sebe! Dokážeme si pomoct bylinkami, dokážeme sa sústrediť a vedome prežiť každú jednu bolesť, "napísala na Instagrame svoje pocity Mária.

Speváčka ďalej opísala, ako piršiel Ruben na svet a ako 3 hodiny po pôrode už stála na nohách.

"Náš Ruben prišiel na svet po 5,5 hodinách pôrodných kontrakcií, ktoré sme spolu s mojím Maroškom prežili v pokoji, rozprávali sme sa a medzi tým si púšťali hudbu. Bez akéhokoľvek zásahu, bez vyvolávania, bez epidurálky, " odhalila.

Chlapček s mierami 3860g a 52cm prišiel podľa Máriiných slov počas jednej kontrakcie. K príjemnejšiemu pôrodu si čerstvá mamička dopomohla aj pomocou prírody, využila silu ostružiny malinovej, alchemilky a lanových semiačok.

Mária Čírová je okrem novorodeniatka Rubena mamou 10-ročného Huga a 8-ročnej Zoe. Jej manželom je hudobný producent Marián Kachút, ktorý je od speváčky o 15 rokov straší.


Prečítajte si aj:

Europoslankyňa Monika Beňová čaká dieťa v 51 rokoch! K 30-ročnému synovi pribudne o pár mesiacov dcérka

Lekári úspešne oddelili siamské dvojčatá zrastené lebkami! Dievčatká zvládli 18-hodinovú operáciu statočne, v nemocnici oslávili svoje druhé narodeniny