AKČNÉ ŽENY: Žena musí myslieť najskôr na seba, aby sa vedela postarať o svojich najbližších. Daruj si deň starostlivosti o svoje zdravie už túto sobotu!

Konferencia Pre zdravie ženy, ktorá sa koná už túto sobotu v Bratislave poukazuje na dôležitosť prevencie a učí ženy, aby si vedeli vyhradiť čas pre seba. Lebo len zdravá žena, môže byť šťastná žena. Či už je to mama, dcéra alebo manželka.
konferencia Pre zdravie ženy

Zdroj: súkr.archív

Teplo rodinného krbu rozdúchava práve žena. Aj ona však musí niekde čerpať energiu a silu pre zabezpečenie každodenných povinností. Interaktívna konferencia o všetkom, čo sa týka zdravia žien a jeho prevencie ponúka priestor na získanie vedomostí, cvičenie aj konzultácie s odborníkmi. Stačí prísť do hotela Park Inn by Radisson Danube v Bratislave, v sobotu 16. 10. od 8.00 hodiny ráno.

Žena musí myslieť najskôr na seba, aby sa vedela postarať o svojich blízkych. Znie to sebecky, ale tak nás to učia aj v lietadle. Mama, ktorá nemá kyslík, nevie pomôcť svojmu dieťaťu. To isté platí pri zdraví. Chorá žena nemá energiu ani silu. Preto sme si za podtitul konferencie vybrali práve spojenie zdravá žena = šťastná žena,“ približuje Martina Novotná, zakladateľka online magazínu Akčné ženy a srdce projektu Pre zdravie ženy.

Organizátorky pripravili 16 tém rôznorodých odborností, ktoré spája téma mentálneho zdravia. Hovoriť sa bude o liečbe neplodnosti, krivých zúbkoch našich detí, terapeutickom potenciály CBD, fruktóze, ale aj o tom, že aj mama po pôrode sa musí cítiť krásna.

Na pódiu odznie aj téma znovuobjavenia erotizmu a jeho vplyvu na mentálne zdravie alebo ako horieť, ale nevyhorieť. Témy sú vyskladané pre publikum každého veku a nie sú určené len ženám,“ hovorí Martina a dodáva, že „Tak, ako na pódiu a v expo zóne bude množstvo odborníkov z radov mužov, tak ich rady uvidíme aj v hľadisku.“

Program na pódiu uzavrie večerná talkshow s ambasádorkami konferencie. Sú to ženy, matky a influencerky, ktoré svojim životným štýlom inšpirujú na sociálnych sieťach ostatné ženy aj k starostlivosti o svoje zdravie.

Vyšetrenia, odborné konzultácie, virtuálne vyrovnanie zubov, rady v oblasti osobnostného rozvoja či výchovy detí, ale aj ochutnávka zdravej čokolády, konzultácia v oblasti plastickej a estetickej medicíny a zážitkový nácvik prvej pomoci, to všetko čaká účastníčky v expo zóne. Netreba si zabudnúť pribaliť funkčné tričko a tenisky, lebo celý deň sa bude aj cvičiť.

Konferencia Pre zdravie ženy prebehne už túto sobotu v hoteli Park Inn v Bratislave. Celodenný streaming ale zabezpečí možnosť účasti každej žene nech sa nachádza kdekoľvek. Vstupenky na obe formy je možné si zakúpiť do 14. 10. na eshop.akcnezeny.sk.