Problém s orgazmom

Príspevok v téme: Problém s orgazmom
vendelíne

Ahojte. Mám taký, si myslím, že dosť veľký problém s dosiahnutím orgazmu. Začnem pekne po poriadku. V detstve som zažila dosť nepríjemný zážitok. Bola som sama a robila som si dobre, keď ma v tom vyrušil jeden chalan. Ten to povedal hádam každému koho stretol. Bol to strašne nepríjemný zážitok,ktorý je našťastie už za mnou. No ale problém vo mne zostal.Odvtedy som sa seba ani nedotkla. Teraz mám 21 rokov a ešte vôbec som nedosiahla orgazmus. Partner sa o to pokúša, ale stále nič. Čítala som už veľa článkov, že si mám pomôcť rukou, aj som to odvtedy skúšala x krát, ale nič necítim. Vôbec nič. Cítim len odpor. S partnerom som krátko, zatiaľ mu nevadí, že som to ešte nedosiahla aj keby bol rád. Ale viem, že po čase mu to bude vadiť. Prosím poraďte mi, ako to dosiahnuť. Ja už vážne neviem a som z toho zúfalá. Dokonca si myslím, že som to aj mohla dosiahnuť, len ani neviem kedy, lebo to necítim. Aj to sa môže stať?? Pri milovaní som dosť vlhká. Vopred vám všetkým ďakujem za komentáre. :)

cilibike

teda ludia, vase odsudzujuce komentare jej nepomozu, ak je pravda co pise, prezila si traumu a ta je v jej tele a psychike zakotvena do teraz...venujem sa tymto terapiam a vela zien nedokaze dosiahnut vnutorny orgazmus, pricin je vela...ak vas to zaujima, pozrite si na fb peter a daniela

............

janusik podla mna co opisujes ze sa ti silno trasu nohy a ze uz dalej nevladzes-ako napisem to tu tak ze si silno tres klitoris, je citlivy pre to nedokazes dalej pokracovat...
orgazmus prichadza uplne inak pomalicky postupne a potom to vypukne a nie naopak ze vlastne to uz nemozes vydrzat...

AdamKrt

Janůšik:

mas priatela ignoranta... To, ze sa on urobi, nic neznamena. Zena a muz maju ROZDIELNY priebeh orgazmu. U zeny prichadza a odchadza postupne, trva dlhsie, kym u muza je to pomerne kratke a rychle /a intenzivne iba pocas velmi kratkeho okamziku/.

Tiez sa viem urobit aj za 60 sekund, ked chcem, ale preco by som to robil, ked mozem dopriat partnerke 60 ci 160 minut a urobit sa potom, az ked sa urobi ona ? Chce to len naucit sa oddialovat, alebo vediet zadrzat ejakulaciu. Vacsinou staci mensia prestavka malu chvilu pred vyvrcholenim.

Milovanie neni zavod v tom, ze kto ma prvy orgazmus a ani v tom, ze musite ho mat obaja naraz.

Janůšik

Ahoj lidicky potrebujem pomoct od vas prosim.Mam jeden problem pri sexe neviem sa spravit=(Normalne ked sa ja doma robim sama thak sa spravim ale nedokoncim to lebo uz dalej nemozem nohy sa mi triasu akeby som uz nemala silu.S mojim frajerom som uz viac pol roka a snazime sa aby ma pri kazdom sexe spravil ale dako mu to nejde=(On sa pri kazdom sexe spravi ale ja nie=(Aky je problem?Nieje dufam problem vo me?Alebo je?Ja sa bojim ze robim daco zle pri sexe=(MOzete mi prosim poradit.Lebo mojho frajera uz nebavi sex akoze on ma miluje aj ja jeho milujem ale nebaviho lebo neviem sa spravit ale on hej=(Prosim vas pomozte mi prosiiim=)dakujeeeem

vendelíne

ďakujem vám všetkým za pomoc. Budem to riešiť s partnerom, a keď to nepomôže navštívim odbornú pomoc :)

psycholog

Naozaj chod k psychologovi... ak nechces, aspon o tom urcite povedz partnerovi. Ak ta ma rad, pochopi a bude trpezlivy.. Zvladnut to mozte aj sami, bez psychologa, ziada si to vsak trpezlivost vas oboch...Otvoreny rozhovor je velakrat na nezaplatenie :)

dobra vila

Aluska ma pravdu. Ak mas vazne traumu z toho, co sa stalo, bude to hlavny dovod, ktory za tym stoji. S tym si neporadis len tak lahko.
Ked si si to robila v detstve, citila si pri tom nieco??? To si si kde robila, ze ta niekto pri tom vyrusil.