Postoj muža k babskej celulitíde :)

Príspevok v téme: Postoj muža k babskej celulitíde :)
Milady0705

Rada by som sa spýtala, aký postoj majú chalani k celulitíde. Celulitídu nemajú len obézne dievčatá, ale aj štíhle, alebo dievčatá s normálnou postavou. Tento problém trápi aj mňa, som mladé dievča s normálnou postavou, a neviem či pri sexe a veciach podobných to chalanom vadí. Také veci praktizujeme väčšinou večer, keď je už tma ... chalani, vadí vám, alebo nemáte s tým problém, keď má vaše dievča mierne celulitídu? ďakujem za odpovede :)

mate59

mne to nikdy nevadilo, nikto nie je dokonalý,ale až sa ti zdá, že ten tvoj je, tak beztak časom zistíš, že nejaká nedokonalosť tam predsa len je.
Chlapi majú výhodu, že celulitídu nemajú.Ale zas majú niečo iné.

Milady0705

tak malo by to tak byť :) ... a nieje to menej príťažlivejšie pre neho ale? ... alebo aj keď je dievča a nemá nikoho a tak, a chce niekoho na kúpalisku zbaliť :)) to má mať plávkovú sukňu na plávkach stále? :D

Milady0705

tak určite niesu :) ... ale ten ktorého mám rada sa mi zdá dokonalý ... to preto keď ho mám rada, viem :) ... viem že existujú aj nejaké tie prípravky na zakrytie, ale tak, načo mínať peniaze ... nezarábam ... ja sa preto tu pýtam ... ako sa im to javí :)