Na svihalde aj pol hodky, beh ani 3 minuty

Príspevok v téme: Na svihalde aj pol hodky, beh ani 3 minuty
inkaaaa

na svihadle skacem pravidelne, chcela by som to vsak aj kombinovat s behom, no je to marne, ked vyjdem von nevladzem po troch minutach. beh striedam s chodzou, ale nema to vyznam po 10 minutach pri pomalom tempe som hotova.. nevladzem s dychom, ani s nohami.. a to som vzdala asi po troch tyzdnoch, kedy to bolo cim dalej horsie. neexistuje nejaka rada? (okrem kvalitnej obuvi, beh po asfalte je zle, to viem)

PAX

Presne, všetko s mierou, nechaj nech si organizmus zvyka postupne, pomaly, neskor možeš zvyšovať frekvenciu, ked sa rychlo zadýchaš tak nemaš dostatok kysliku v pľucach, trenuj kapacitu pľuc zadržiavanim dychu alebo najlepšie plavanim, a všetko s mierou, behaj radšej po makkej trave alebo po antuke, a ked už nemaš na vyber tak si kup bežecke boty ktore tlmia narazy a tym šetria tvoje klby, Veľa šťastia =)

krtek

noo si myslim ze s dychom mas problem koli tomu ze nemas v tom rytmus .. ale to uz by si mala ty vediet .. aa nohy ? .. mozno su len slabe .. skus ist pomalsie na to .. behaj len tri krat za tyzden a ked uz budes amt pocit ze to je lepsie tak pridaj ..ine ma nic nenapada ..drzim prsty :)