make up

levanderka

ja mam 01 beige. a nepouzivam puder, vobec nie je potrebny lebo ten make up je taky penovy, nie len tekuty a si myslim, ze puder nie je potrebny. chcem aby mi plet dychala. nelesknem sa ked ho mam , pri inych som sa leskla aj ked som mala puder. a som pomerne svetla. nie uplne, mozno tak normalne. som hnedovlaska az ciernovlaska. a no ja som z KE a v DM som ho nikde nenasla, ale vraj v Dm v tych vacsich nakupnych centrach ho maju a maju ho aj v Tescu a cena do urcite do tych 4 eur. viac nie :) lacny dost je :)

lenkaa123456

tiez mam taku plet, niekde mastnu niekde suchu tak si tie mastnejsie miesta trosku nakremujem kremom pre problematicku plet, ale aspon taku hodinku pred nanasanim makeupu a pouzivam miss sporty so matt. je lacny a som s nim spokojna

kokik0

jaj jasne už viem, ktorý to je..je dobrý chválim ho aj ja..len je problem v tom, že má len dva odtiene a ani jeden mi nevyhovuje..ktorý máš ak sa smiem opýtať ten tmavší či ten svetlejší? pouzivas aj puder k tomu?

kokik0

A možem ťa opýtať kolko stoji a v ktorej drogerii sa dá kupiť? myslim že v DM - ke??Velmi pekne ti dakujem! :)

levanderka

ja mam tiez zmiesanu plet, stale sa mi robili nepene supinky a ked nie tie tak potom take smuhy. a mam teraz essence, pure teint a som spokojna na 10000%. vyskusala som vela make upov, od lacnych po drahe a ani jeden mi nesadol na moju plet + ani jeden nebol taky prirodzeny. dobre kryje, lieci, nerobi supinky, nerobi smuhy, proste u mna je to to najlepsie. mozno tvoja tvaricka ho prijme inak ale za par korun sa ho oplati vyskusat.:)