Neviem, ako sa mám zachovať... (inštruktor autoškoly)

Príspevok v téme: Neviem, ako sa mám zachovať... (inštruktor autoškoly)
Diana166

Ahojte, dneska sa mi stala dosť taká nepríjemná vec. Mala som jazdu v autoškole a počas jazdy som zisťovala že inštruktor má ruky položené pri mojich pleciach, bolo mi to dosť nepríjemné. Potom sa asi pomaly pohýnal s rukami dole a ked som podradovala rýchlosť tak som sa pozrela na páku a neviem či sa mi to snívalo, tak mal tak jemne položené prsty na prsiach ale zboku. Ja som nič necítila lebo som sa sústredila na jazdu. Potom ako som to zbadala , tak som mala pritisnutú ruku k sebe aby tam zase nešiel. Raz mal ruku pri pleci a potom sa snažil ísť dole. Neviem čo mám robiť, mám s ním jazdu v stredu a písala som kamarátke, že či sa jej nezdal inštruktor dnes nejaký čudný a či ju nechytal pri pleci: Je mi to strašne nepríjemné :(

lost

Trash, pekne pekne, musi(a) si uvedomit ze musia mat RESPEKT pred kazdym a nerobit blbosti. Gratulujem k odvahe a len tak dalej, nenechaj sa v takych situaciach :)

anis

ty kokos, no dobra sila, drahá moja, niesi decko, ak sa ti nieco nepaci tak mu to okamzite naznac.. v takychto situaciach musis vediet povedat nie!!! co sa take strasne moze stat?? nic,.. poprosis o noveho instruktora.. ja na tvojom mieste by som mu vlepila, prinajmensom by som mu jasne a razne povedala aby tu paprcu dal dole .. bud silna, nic zle sa nemoze stat..ale zas ked budete niekde pri lese jazdit tak to nehovor radsej :D..radsej ked budete v meste a tak.. chapes.. aby ho nieco zle nenapadlo... drž sa a ukaz mu ze sa nenechas osahavat..

Trash

Dianka toto sa stalo aj mne,tiez mal moj instruktor taketo tahy.Uz ked pretiekol pohar trpezlivosti,na kruhovom objazde som dupla na brzdu a zvreskla na neho,ze sa ma dotkol naposledy.Odvtedy bol ako baranok:)

Diana166

Lost: nech si fajčí lebo už ho drhlo poriadne asi mal absťák :D mne to nevadí ked niekto pri mne fajčí, robila som barmanku tak mi to moc neprakáza

Diana166

pampusik 0906: však ak by to robil znova, jasné že už si otvorím ústa, potom iné dievčatá môžu nato doplatiť. Bundu som si dneska nedala dole, kúril na 300 stupnov ma bolela hlava ešte že mal otvorené okno trochu lebo fajčil.

Diana166

Lost: no našťastie už len 5 :) to budú stresy na skúške :D Dnes bol strašný blázinec na cestách. Pár magorov mi nedalo prednosť a mohlo to dopadnúť všelijako. A za jedného mi to skapalo lebo ma brzdil a potom sa mu zmyslelo zaparkovať tak odbočil ja som musela prudko zabrzdiť a skapalo to. A za mnou autá :D No ale videli že sa tam magorko obšmieta. Druhý magorko na minivane odbočoval z vedlajšej na hlavnú a skoro som nabúrala do neho lebo nedal prednosť. Aj som prešla do protismeru pred semaformi lebo tam boli kužele tak som nevedela kam sa mám zaradiť a inštruktor mi hned strhol volant doprava.
To rozbiehanie musím ešte trošku natrénovať, lebo trošku skackavo sa rozbieham a na miernom kopčeku mi to skapalo :D Musím priateľa donútiť ísť na parkovisko so mnou

lost

pampusik0906 a stale neprestava?

Pripad uzavrety znamena ze nic sa s tym nepohlo ?

To by normalne chcelo BLACKLIST firiem ktora sa chovaju takto..

Lenze samozrejme na slovensku su chraneny, ze poskodzovanie "dobreho mena" , looooool.

Na takeho uchyla plati asi jedine .. to iste co robia oni..

Alebo by som mu povedal, ze ked to skusi este raz, tak strhnem vozidlo do stromu, alebo nejakeho velmi draheho a luxusneho auta, idealne so znackou 000 az 999 alebo inej kriciacej "iMafian"
Konieckoncov, ON je zodpovedny za tvoje ciny, cize tusim ze by niesol 100% viny na svojom triku :)
Ale opravte ma ak sa mylim, len som to tusim pocul vo svojej autoskole (priamo od majitela), tak neviem ci som si to srpavne zapamatal.