Pretazeny penis?

Príspevok v téme: Pretazeny penis?
pohonic21

Mam taky problem...posledne 3 dni som bol hrozne nadrzany a kazdy den som tak 4 hodiny vkuse onanoval... ku koncu mi uz ani moc nestal a pobolieval ma, ale aj tak som to robil. No a teraz ma stipe pri moceni, a vobec nemam chut na sex ani mi cely den nestal, bojim sa ci som si nieco nepokazil... poradte... pomoze par dni pokoja?

Trtko1717

Zdravím, mám taký problém. Dajme tomu že bol štvrtok. S frajerkou som mal sex a spravila ma 2x po sebe. Ešte doma som sa predtým spravil raz sám. Druhý deň sa vlastne zopakoval ten istý scenár. Zasa ráno doma a potom 2x po sebe frajerka.
Ďaľší deň sme chceli zasa ale už som sa spravil len doma a frajerka mňa len raz. Keď chcela druhý x proste zvädol a už sa nechcel postaviť. Odvtedy už nič a sú to cca 2-3 dni a môj kamarát sa stale nechce poriadne postaviť. Predtým som len pomyslel na niečo a už stál a teraz sa nepostaví, iba keď ho začnem rukou dráždiť a aj to len tak že nie je taký tvrdý vobec akože býval a rýchlo zvädne...Proste z dňa na deň sa to takto zmenilo...aký to môže byť problém vie mi niekto poradiť? A vráti sa mi to niekedy do pôvodného stavu?

janekMY33

to nebude zapal neboj len je moc pretazeny ale davaj si na to pozor lebo mozes mat aj bolestivu erekciu a ta moze skoncit injekciou do penisa