Rychly prachy

kurukurur

moj nazor je takyto
ak tie peniaze naozaj potrebujes ak si na mizine alebo je to otaska zivota a smrti
tak by si to mala skusit pretoze su aj ovela horsie veci myslim si
extremny priklad
-keby tvoje dieta malo umriet od hladu
neviem, toto je moj nazor nikdy som to neskusila som prilis mlada a ani som nad tym este neuvazovala ale ak to chces spravit myslim ze by sisi mala velmi dobre rozmysliet s kym to spravis ci ti tie peniaze da a pouzit naozaj dobru ochranu aby to nemalo nasledky
tot vse :)

kvaki

to chápem, že to neskôr môže ten človek ľutovať. ale o tom reč nebola. tiež ľutujem pár vecí, čo som v minulosti urobila a to som nerobila toto. :) každý si nájde niečo z minulosti, čo by radšej nebol spravil, ak by to mohol teraz zmeniť.

kvaki

to neviem, dcéru ani syna nemám. ťažko povedať, o blízkeho človeka má predsa každý obavy, či sa mu nič nestane a podobne. ja to beriem tak, že ak má dosť rokov, tak nech si robí, čo uzná za vhodné, má svoj rozum. (možno sa môj demokratický názor časom zmení, to sa biť nejdem) ale viem, že direktíva nič nerieši, iba to, že ten, komu sú dávané nariadenia proti jeho vôli si bude robiť po svojom keď je mimo hrozby trestu za porušenie nariadenia. takže to nepokladám za riešenie.
typické moralistické klišé sú smiešne. :)

kvaki

ja vám neviem, a čo, keď ten človek nemá záväzky (nemusí to byť nutne dievča), má rád dobrodružstvo a môže si pri tom aj zarobiť? ja by som takého človeka neodsudzovala.
podľa mňa má každý svoju životnú filozofiu a nemožno hodnotiť iných ľudí podľa tej vašej. to, že by ste to nespravili vy - a z akých pohnútok - je jedna vec. nikdy neviete, aké pohnútky má ten človek, ktorý to spraví.

GiovanniX

natalia 123
aj ty by si sa azda dala nahovorit na rychle prachy?
ja som chlap,ale nepodviedol by som svoju polovicku za ziadne peniaze...

0vecka

ja vam neviem ale ta architektka so Slovenska vyzerala dost autenticky :) ... na nu by som povedal ze ta mohla byt nahodna okoloiduca

inaq ze nikomu neprislo divne ze vsetky boli perfektne upravene....