Kozmetika catrice...

Príspevok v téme: Kozmetika catrice...
emelko

Pozdravujem. Dnes som bola v DMku, a všimla som si novú kozmetiku CATRICE Na internete som o nej skoro nič nenašla, iba www.catrice.eu
Je lacná,ale balenia vyzerajú luxusne.
Napr. laky za 2,69 eur, lesky 4,29€, maskary 4,49€
Zaujímalo by ma či ste už túto kozmetiku vyskúšali a aká sa vám javí. Ja som si zatiaľ kúpila make-up foto finish a je geniálny.
Som zvedavá na vaše príspevky:)

anawi

ja som bola velmi spokojna s mejkapom photo finish od catrice, najlepsi co som doteraz mala, ale niekolko mesiacov uz nemozem nikde zohnat moj odtien č. 040 a neviem najst ani nic podobe, co by mi tak vyhovovalo :((

debatér

Ja som sa s Catrice prvýkrát stretla v Írsku pred 6 rokmi. Aj na Írske pomery je cenová hladina nízka, ale ponúka solídny štandard.
Nevyskúšala som všetky výrobky. Mäkká ceruzka na oči (Soft Kohl) sa odtláčala na viečku,ale to aj u iných značiek. Soft Kohl odvtedy nepreferujem.Mala som transparentný púder ktorý som nanášala na silno krycí make-up Maxfactor. S transp púdrom nie je problém keďže nedáva odtieň,ale v letných horúčavách už po 3 hodinách treba obrúskom zotrieť pot z tváre a znova sa prepudrovať. V zime púder kryje fajn. Mala som špirály ktoré som vtedy kúpila vo výpredaji. Tie moje jemné mihalnice dobre zachytili a celkovo dobre boli predĺžené. Farba schne do 1 min takže ihneď možno aj druhú vrstvu aplikovať. Domnievam sa že rovnaké zloženie tej farbiacej hmoty je v nových baleniach špirál,takže rovnakú kvalitu špirály akú som ja mala pred 6 rokmi nájdeme aj dnes. Pri výpredajoch ide o marketingový postup. Obal výrobku sa opozerá a treba ho nahradiť novým,pričom zloženie výrobku môže ostať rovnaké,alebo trochu vylepšené. Mala som 3 odlišné špirály. Kvalita každej bola veľmi dobrá v pomere k nízkej cene. Akurát by som vytkla že Catrice neponúka hnedé špirály pre ľudí svetlej pleti. V Írsku som si kúpila aj rúž ktorý neskôr u nás už nebol v ponuke. Tiež celkom lacný ale kvalita aj obal solídne. Farby rúžov i leskov nie sú dúhové ani cukríkové,ktoré sa hodia -násťročným. Catrice je určená pre 20 až 30 ročné,no niektoré pastelové alebo prírodné farby rúžov či tieňov sa hodia aj štyridsiatničkám; rovnako ako aj tmavé farby ceruziek na oči či klasická čierna farba špirály,ktoré je vo všetkých značkách taká istá.

Makeup4ever

Ja mam od catrice zakryvac nedokonalosti ALLROUND CONCEALER je to taka paletka len sa nezlakni je tam aj zelena a ruzova farba :-) zelena neutralizuje zacervenanie a ruzova zakryva kruhy pod ocami + su tam este tri odtiene hnedej na zakrytie ... ODPORUCAM!!!

lennnka

mam zeleny leskly tien v sklenenom obale 060 Jennifer´s Goldrush, ten je naozaj vyborny, lesk na pery Colorshow a ruz - obidve su velmi fajn, odporucam, tiene na oci Absolute Eye colour - 420 - Talk like an Egyptian - na ociach vyzeraju divne a po kratkej dobe sa mi v obale zacali rozpadavat na prasok, takze tie nic moc. Este mam dva laky na nechty a su fajn

Dandy89

Make up od Catrice je fakt super. Vyskusala som aj puder,a neviem si to vynachvalit....s ostatnymi pripravkami nemam skusenost, takze tie neviem ohodnotit. Ale ten make up vam mozem odporucit, je naozaj dobry :)

kluska

roky som pouzivala make up dior - forever skin, potom som presla na lacnejsiu alternativu - max factor lasting performance (kedze mam citlivu plet a nemozem si dovolit experimentovat) ale prednedavnom som uplnou nahodou narazila v dm na znacku catrice a make up photo finish...bude to zniet asi hlupo, ale dior sa moze schovat :) je to uzasny make up, hustejsi, s vynikajucou(!) krycou schopnostou po celyyy den(!) a za neuveritelnu, az smiesnu cenu! takze Photo Finish od Catrice jednoznacne ODPORUCAM!!!!ja mam odtien 020, je taky neutralny, v maji ked som sa trochu opalila som ho v pohode pouzivala, prisposobi sa! jednoducho nedam dopustit :)

slnovratka

mam vyskusane niekolko veci z tejto znacky a so vsetkym som bola doteraz nad mieru spokojna, z riaseniek je to maximum resist mascara a allround mascara waterproof, mozem len doporucit