Spokojnosť verzus nespokojnosť

mimisek

Aj ja som spokojna, vzdy som si snazila posielat zivotopis len tam,kde by ma to bavilo. Aj ked najviac ma naplna vztah s manzelom a podstata prace su len peniaze, inak by tam clovek samozrejme nechodil:) Moj ocko roky podnika a neodporuca mi podnikanie. Prave kvoli tomu, ze si v robote aspon psychicky 24 hodin denne, ked sa jedna o tvoju firmu... Takto pridem domov a robotu hodim za hlavu.

Nespokojnáá

Tak v tom prípade Deee, Ti už úplne rozumiem. Kto by nebol spokojný vo vlasnej firme :)) i keď verím, že nie vždy je všetko také jednoduché ako sa zdá.

Prajem bezdproblémové tehotenstvo, aby ste boli s maličkým zdraví :))

Deee

Kym som este chodila na VS manzel zacal podnikat, vsetok cas mimo skoly som travila vo firme, po skole som zauvazovala, ze by som sla pracovat v oblasti, ktoru som vystudovala, ale prace nam pribudalo a mna to vzdy bavilo, takze ma manzel pekne krasne zamestnal, teraz robim vsetko, co treba, hlavne administrativa, uctovnictvo, preberanie tovaru, sklady, objednavky, zakaznicky servis, robim aj cez vikendy mame vzdialene pripojenie, bavi ma to, aj ked je toho niekedy az prilis, pomaly sa chystam na matersku, ale pochybujem, ze sa doma dlho zdrzim, pracovat budem aj pocas materskej aj ked menej a nastastie sa to da z domu, ak by som vsak mala byt doma tri roky s dietatom zosaliem ;-)

Nespokonáá

A akú máte prácu tí čo ste spokojní? Našli ste si takú prácu hneď alebo ste dlho hľadali? A čím Vás Vaša práca napĺňa? Ďakujem za odpovede :)

Michal_PU

Nemôžem hodnotiť, keďže žiadnu nemám... Ale ak bude, dám vedieť.... Posledná bola celkom fajn, teda ako v čom :)