kde ostala panenska blana?

Príspevok v téme: kde ostala panenska blana?
katuskaa8989

zdravim was...mam taky problem.....pred mesiacom som sa prvy krat milovala z priatelom....vnikol do mna celi....ale kde je panenska blana?....vobec nevytiekla.....pred par mesiacmi ked ma palcoval tak vyslo trocha krvy...tak zeby to bola ona?....da sa wobec pretrhnut blana palcovanim?...wed je dost pruzna.....

dakujem ak niekto pomoze a okomentuje....cenim si to

nicooo

panennská blana.. môže byť hrubá alebo tenká ... môže sa pri prvom sexe pretrnúť nale aj nemusí môže sa pri prstovaní pretrhnúť ale aj nemusí... ak sa ale pretrhne tak to znamená že troška niekto viac niekto vôbec začneš krvácať... tá blana to si ju vôbec nevšimneš... ona sa len pretrhne... vôbec nevytečie ani nič.. podobné....

takže môžeš po jej natrhnutí krvacať ale aj nemusíš každá sme iná :)
môže ťa to pri jej natrhnutí bolieť ale aj nemusí.... každá sme iná :!
nezabúdajte používať kondom

katuskaa9898

no ok neviteka.....ale ako pisala jajka001_ tak po natrhnuti ta ranka krvaca....a preco mne nie?...nemusi kazdenu?

mataBB

katuska ak si myslis, ze panenska blana vyteka, tak musis byt riadne teliatko

ako moze kus koze/blany vytiect???tak natrhne sa a rana, ktora krvaca, sa zahoji, nie???

simax

fakt, to som si nevsimla, az teraz. no sila! pochopim, ze pri tom tazkom detstve - teda, ak je to pravda - nemala cas na studium, ale taketo vedomosti v 16-tich, to uz malokde clovek najde. co v tych skolach spia?

simax

no mila moja, mam nejaky nejasny dojem, ze tvoje pismo silne pripomina tu, co zalozila temu "Urobila som dobre?" co povies?

jajka001_

jaj 16....no ale moja, nesexuj prosim ta. nemas na to ani vek - mentalny, ani ziadne podmienky pre pripad ze otehotnies. ved o sexe nic nevies.