Snazim sa jest uz 3 mesiace..

Príspevok v téme: Snazim sa jest uz 3 mesiace..
iwa3333

uz som pisala ale niekde to zmizlo...takze jem 6krat denne snazim sa nic nevyberat vsekto pekne ako ma ucili v pezinku
r:vda rozky s niecim
d:ovocie
o:polievka plus druhe
ol:ovocie
v1:to co na obed
v2:pecivo
takto pekne jem a snazim sa bez vycitiek a vyberania zdrave nezdrave i ked to je tazke.jem takto cca 3 mesiace a vaha mi stupla iba o 1.50kg takze mam 41.5kg. a vlasy stale padaju.chcem sa opytat ako jete vy baby?dakujem moc pekne.

iwa3333

hej len mna dr upozornila ze naj je priberat 0.5 az 1kg tyzdenne.ale mne je to uz v podstate jendo len nech ti e vlasy sa daju dokopy...idem do italie niekde pod neapol...taks a tu drzte baby a pekne papajte:)))

smajliQa

iwi 2 kila za dva tyzdne na dovolenke nic niesu. mne sa podarilo minuly rok v turecku 4 kila :D all inclusive robi svoje, .... no chvilu na to zacali moje zdravotne problemy, tak sa drz... uz sa tesim ked sa vratis co nam povies.. som zvedava hrozne :)

aka destinacia?

iwa3333

i tak ti moc dakujem smajliQa. aj ja odchadzam zajtra na dovolenku tak mam trosku strach z toho jedla ako co bude.dufam ze sa vratim so 43 kilami nakolko idem na dva tyzdne aj tych 44 by mi nevadilo len dve kkila to je asi vela za dva tyzdne.no nevadi uvidime tak sa budem snazit.drzim aj ja palce:)))

smajliQa

neviem ci musis mat 50, ale 42 je velmi malo.
aj tak drzim palceky velmi.
inak dnesny jedalnicek mas pekny.. krajsi ako ja.

iwa3333

snazims a jets normalne porcie...zas sa snazim drzat aby osm nepreklzla do prejedania dnes som jedla
R:dve buchty s natierkou +zelenina
d:jogurt
o:kapustova polievka
rizoto s morcacim masom
ol:zlty melon
v1:rizoto
v2:celozrnna buchta s natierkou +paradajka

fakt sa snazim vazne....to mi budu padat vlasy dokym nebudem mat 50 kg?ved to dovtedy...:(((ach pomoccc

smajliQa

musis pribrat.. viem ze sa bojis, ja sa toho tiez bojim...asi sa proste snazis jest normalne bez toho, aby si pribrala.. davas si malinke porcie,?? aky si mala dnes jedalnicek???
je to pravda, mala by si mat minimalne tolko kg, kedy ti skoncila menstruacia.

iwa3333

no ja ked oms mala este 45 kg nepadali mi ...a aj potom ldho ono to zacalo az casom...a uz jem dost dlhu dobu na to aby mi prestali padat:(((som fakt zufala...ved dokym sa dostanem vobec na tych 45 to bude trvat to dovtedy mi budu padat....no menstruaciu som tusim mala este ked osm mala tych 46 kg tak vtedy skusim ist na vyvolavacku...ja mam strach ze budem proste plesata:(((

smajliQa

ahoj iwi... je vyborne ze uz papas tolko krat denne, a ze sa snazis takto krasne to dodrziavat, ale tvoja vaha je stale priliz nizka na to, aby ti vlasky prestali padat...
telu chybaju ziviny a vitaminy, a az ich telu dodas tolko, kolko potrebuje, tak aj vlasky prestanu padat...

kazde telo ma urcenu spodnu hranicu, pod ktoru nesmie ist... ta tvoja je mozno 50, mozno 55 , mozno 45... spomen si kedy ti zacali padat...
tak isto je to aj s menzesom.. ja som on prisla ked som mala 55, tak to je asi zrejme moja vaha, pod ktoru by som nemala ist.
a preto ho teraz nemam....

ALice 29

Aj ja som spočiatku priberala veľmi pomaly, myslím že je to v norme :). Vlasy Ti prestanú padať, neboj keď ešte trošku priberieš, hlavne to nevzdávaj.
Tvoj jedálniček je v poriadku. Ja jem ak stíham 5 krát denne.