Palette mousse color - skúsenosti

hriesne zuu

Nemá niekto skúsenosti s Palette šampónom na vlasy s odtieňom - stredne plavý ??? Alebo od palette deluxe, ale už farba na vlasy tiež odtieň stredne plavý . ??

www.google.sk

www.google.sk

pompomka

jas chcem vyskušat tuto farbu ladový gaštan,predtým som použivala shampoo hnedý z čoho vždy so sestrou sme mali takmer čierne vlasy,v aprili min roku som si ho dala na posledy, odvtedy mi vlasy odrásli asi 15cm,mám vlastnu farbu potom som si dala effesor a vlasy mám svoje povodne ešte slnkom neopálené,chceola by som farbu aku ja mám povodnu ani čiernu ani hnedu,ale taku neviem nájst preto som mylslela ladový gastan, lebo tie žltkasté a oranžové otiene vo vlasoch neznášam kakždá to má,chcela som niečo ako popolavá svetločiernohnedfá lebo mám k tomu snedu plet

sanyka151

Skvele sa nanaáša. nenecháva flaky na pokožke (lahko ich zotrieš). mne sa páčil aj farebný výsledok a nemala som ich zničené. Jediná nevyhoda že po 3 týždnoch z nej nebolo nič. Uplne sa vymyla :-/

miminika

najhoršia hnedá farba akú som kedy mala!! katastrofálne sa vymýva a strašne ničí vlasy. nikdy viac! hneď po zafarbení som mala nádhernú zjednotenú farbu vlasov, ale len kým som si ich asi tretí krát neumyla. mám ich celé fľakaté a o tom aké sú zničené ani nehovorím.

danii

Nikdy som nemala problem so ziadnou farbou. Ale po aplikacii penovej palette ma priserne stipala pokozka hlavy a musela som ju okamzite zmyt. na vlasoch som ju nemala ani 3 minuty.

DankaMg

ja som si dnes dala tu 800, mala byť svetloplavá, ale s plavou farbou to nemá nič spoločné. Vlasy mám svetlohnedé, aj keď sú relatívne rovnomerne nafarbené, tá farba sa mi nehodí. Dúfam, že sa to čoskoro bude dať vyzmývať.

vsevedka

urcite treba aspon o 1 odtien bledsie Palette kupit, ak nie aj o 2, ako chcete pozadovany odtien

napr. na obrazku je trebars pekna cokoladova hneda, ale chyti ako uplne havrania cierna

laurinka113

Dnes som si dala na vlasy tu 700, paci s ami ta farba na obrazku...nanasanie perfektne, vlasy mam dlhe tak 10 cm nad pasom a huste, vystacil mi presne ten cely kelimok. Ani kvapka nepadla, prislo mi to ako keby som si davala nejaky krem na vlasy, bolo to jemne no na vlasoch sa to menilo na penovy kremik. Cize nestekalo vobec. Viem, ze palette celkovo chyta na tmavsie, moje vlasy pred farbenim boli odrast tmavsi hnedy a zvysok svetlohneda. Nechala som si to na vlasoch 10 min. (pise 30,ale bala som sa tak dlho). Vysledok ako som si myslela, je to tmavsie ako na obrazku o dost, priala som si peknu svetlohnedu, no skor som farbila kvoli tomu odrastu. Mne to vsak nevadi ta tmava, urcite sa to aj vymyje postupne a aspon mam zjednotenu farbu po celej dlzke. Takze spokojna som, akurat farebny vysleodk nie je ako na obrazku.