Bradavky a prsia: nevzrušujú ma, je mi to nepríjemné keď mi ich cmúľa a šteklia

Príspevok v téme: Bradavky a prsia: nevzrušujú ma, je mi to nepríjemné keď mi ich cmúľa a šteklia
Sasa62

Poraďte, prečo ma vôbec nevzrušuje keď sa mi partner hrá s prsiami a bradavkami? Dokonca ma strašne šteklia a nemôžem to vydržať. Priateľ je z toho celý nešťastný, lebo on ich zbožňuje, strašne ho to vzrušuje, potrebuje ich furt cmúľať a mne to nie je príjemné, šteklí ma to a nemôžem to vydržať. Má aj niekto iný taký problém???

Laurora

A fakt vam to vadi aj ked ste uplne vzrusene? tak, ze mate neskutocnu chut na sex? Mne to vadi totiz len vtedy ked vzrusena nie som, ked varim a priatel pride a zacne ma chytat za prsia....ked som v posteli vzrusena tak sa mi to paci praveze...

blondula

mne akurat vadi to cmulanie,chytat,hladkat a aj steklit ma moze :P ja sa rada vrtim,krutim a smejem :D odkedy som kojila mi to pride take ine ak mi to robi aj priatel :D

Ninazelenina

Pripájam sa do klubu :o)....som na tom podobne a to som si už myslela, že som vadná, alebo slabo vzrušivá. Tiež mi cmúľanie a bozkávanie bradaviek príde viac ako šteklenie než vzrušenie. Zaujímalo by ma kočky, ale koľko máte rokov. Ja 29. Vraj aj vek v tomto zohráva svoju úlohu.

NiaP

a ja že som jediná.. :D tak mňa to ani nejak nešteklí, takže partnerovi to dovolím..keď to má rád..prečo nie :) potom je šťastný ako mlaý chlapec :)

Ivka1000

mne to tiež absolutne nič nerobí :) a myslela somsi že som jedina :D aj ja dovolím ale priateľovi ... keď to má rad

dellya

hej, mne to robí to isté .. šteklí to a je mi to až nepríjemné .. ale dovolím to partnerovi, lebo on sa miluje s nimi hrať :) ..
ale nezamýšlam sa nad tým ...