Vysledky z vysetrenia... RNG a ti co tomu rozumeju....

Príspevok v téme: Vysledky z vysetrenia... RNG a ti co tomu rozumeju....
cupilupi

Dobry den, chcela by som poprosit o vysvetlenie vysledkov z vysetrenia, tych co sa danej problematike rozumeju, kedze nie som odbornik v obore a v podstate neviem, co je v zavere napisane. Dakujem :)

Mozne porusenie fyzikalnych vlastnosti krvi. Doporucena kontrola koagulogramu. Odporuca sa vylucit kardialny povod poruchy homeostazy. Odporuca sa vylucit stenozu a.carotis dextra. Priemer a.carotis dexter (mm) 1,020. Index Tiffeneau je znizeny do: 74.5 (Test Tiffeneau %)

jana TO

ved ja chcem tiez otcovi kupit nejake doplnky,len ja neviem ake...ja by som potrebovala presne vediet co mu mam kupit a ako to ma uzivat a to mi upne staci...nemohly by ste mi poradit?

RNG

Pokrocilost sa posudzuje najma podla rychlosti vyvoja a sirenia rakoviny , nie podla jedineho nalezu.
A to stanovuju odbornici, nie laici ako ja.

Ja sa tu snazim ludi oboznamit s inymi lekarskymi pristupmi, ako clovek moze bezne dostat, najma pouzitie potravin a potravinovych doplnkov pri lieceni miesto chemikalii.

jana TO

ak sarozumiete tymto vysledkom,mozete mi prosim vas povedat ci je to uz pokrocile stadium rakoviny?

.vysledky z histologie su nasledovne:zaver patologa-makropopis:
1.fl.I.Sl.zl.makroskop.bez nadoru.II.-V.LU.2fl.VI.-XII.Potrhany,velmi
tazko zorient.,sivohnedy,hrcovity utvar 35x20x25mm,na reze sl.zl.,makke
tkaniva a scasti zachytena sliznica(jazyka?ustnej dutiny?)zhrubnuta v
rozsahu15x8x8mm belavymi jemnozrnitymi hmotami. ZAVER PATOLOGA: prva
flasa:1.slinna zlaza s chronickou sialoadenitidou,bez nadorovych
buniek.2.-5. v tuku styri lymfaticke uzliny bez nadorovych buniek. druha
flasa:6.-12.tkanivo spodiny ust a jazyka s loziskom malo rohovatejuceho
epidermoidneho karcinomu G 2-3 s prerastanim do slinnych zliaz,okraje a
spodina su volne.resekat sme spracovali kompletne,pocetnymi rezmi,ale
presne ohranicenieokrajov v mm sa neda posudit,pretoze material bol
potrhany-nador sa pri spracovani rozpadaval-a nasledkom fixacie vyrazne
zdeformovany. ZHRNUTIE:rohovatejuci epidermoidny karcinom spodnej strany
jazyka(a spodiny ust vpravo?),okraje a spodina su volne. MKCH:C02.2

RNG

Maros, amygdalin nie je kyanovodik, ale organicka forma kyanidu. Ked sa dostane do krvneho obehu, nie je vobec jedovaty. Co sa tyka jedenia semien, nasa pecen vyraba dostatrocne mnozstvo protilatok proti malemu mnozstvu kyanovodika uvolnenemu v zaludku z mensieho mnozstva semien alebo inych zdrojov organickych kyanidov.
Ludia, co maju v potravinach rozne zdroje organickych kyanidov v malych mnozstvach maju statisticky ovela nizsiu pravdepodobnost rakovin. To sa vsak "onkomafia" snazi zatutlat, podobne ako zakazali tvrdit v USA pod hrozbou trestu zakona, ze sa da rakovina liecit inac, nez chururgicky, ozarovanim alebo chemoterapiou.

Inac tak isto by sa dal tvrdit napr ze kedze chlor je jedovaty plyn, NACl je tiez jedovate, vsakze. To ale uz ani velky hlupak "nekupi", na to by musel byt doslova dusevne postihnuty.

Inac ciste pre informaciu, amygdalin v bunkach vyluci kyselinu kyanovodikovu=prudky jed, len ked je v kyslom prostredi. A rakovinne bunky spalujuce mnozstvo cukru su silne kysle, na rozdiel od ostatnych zdravych buniek. To je ten zdroj "selektivity" nicenia.

Maros75

Ad amygdalín / laetril / vitamín B17
Je to jednoduchá molekula, ktorá nie je ničím iným, než zdrojom kyanovodíku. Slúži k tomu, aby sme marhuľové semienka nejedli, ale zahodili a nechali z nich vyrásť ďaľšiu marhuľu. Lákavou je samozrejme predstava, že by sme tým kyanovodíkom selektívne otrávili rakovinné bunky. To ale nie je možné, pretože kyanovodík schopnosť selektívne zabiť iba niektoré bunky vôbec nemá. Mitochondrie, kteoré vyradí, sú zálohované glykolýzou. Kyanovodík zabíja až celé telo globálnym nedostatkom energie. To je presne taká istá situácia, ako že nie je možné vyhladovieť určitú nežiadúcu dedinu tým, že vyhodíte do povetria miestnu samoobsluhu, pretože dedinčania si privezú potraviny z okolia. Až celkový nedostatok potravín v štáte by bol účinný, ale to je práve to, čo nechceme.

Všetky kadejaké pokusy využiť v boji proti rakovinným bunkám to, že majú vyšší metabolizmus, spotrebujú viacej glukózy, energie atd. sú nanič, pretože to nie je ich odlišujúca charakteristika. Vysoký metabolizmus aj mozog, srdce, ľadviny, pečeň... Šarlatáni okolo týchto liečebných postupov sú ako vynálezcovia perpetuum mobile: tvrdohlaví, často sami obeťou svojej utkvelej idey, ale s tou výhodou, že často nájdu dosť zúfalých pacientov, ktorí sú ochotní ich fantázie zdieľať a financovať. To, že si niekto zanadáva na farmaceutické impériá, ešte neznamená, že to nie je šarlatán.

jana TO

RNG
mozem vam poslat aj vysledky z histologie?vedeli by ste mi z nich vycitat v akom to je stadiu?stravu otec samozrejme upravil,ziadne maso,sladkosti,mlieko,alkohol atd...kazdy den si odstavuje zeleninu s jablkami.
2xdenne si vyplachuje usta sodou bikarb.
3xdenne pije 1caj.lyzicku skorice zamiesanej v 200ml vody
kazde 2hod uziva B17,zatedy len v tabletach,ale zajtra mi pridu uz jadierka..
kazde 2 hod uziva vit C 1000mg a samozrejme pije 2litre neperlivej vody...
viem,ze zatedy ma malo tych vitaminov,ale ja neviem co mu mam dalej kupit...
co by ste mi este odporucily uzivat?
zatedy vam velmi pekne dakujem.....jana

cupilupi

Ahoj RNG. Velmi pekne Ti dakujem za rychlu odpoved. Takze mi odporucas, ist k plucnemu lekarovi? Este sa ma aj spytali, ze ci ma nebolia lytka, ze mam nieco s civevami v lytkach... asi zuzene, neviem uz presne. Tak sa chcem spytat ako ich "rozsirit". Tiez sa chcem spytat, ci mi moze pomoct proti tym "plesniam" koloidne striebro? Pretoze ja som ho 2tyzdne uzivala a asi po 8dnoch som si vsimla cervene flaky na hrudniku a bruchu. Myslim si, ze mozu mat spojitost s KS, kedze som nerobila nic inak ako inokedy. Preto sa chcem spytat, ci ho mam dalej pouzivat, alebo mi moze uskodit? Dakujem velmi pekne. Prajem pekny den

RNG

Vsetky rakoviny su sposobene zamorenimm tela nejakymi karcinogenami, ci uz ako toxinmi, alebo vysledkami nejakej mikrobialnej alebo parazitickej cinnosti, co vytvara toxiny a oslabuje obranu tela, ktore inac vie znicit dost vcelke mnozstvo chybne vytvorenych buniek, vcitane bujnejucich=rakovinnych.
Takze cislo 1 boja proti rakovinam je odmorovanie tela,
cislo dva je potlacenie mikrobov a parazitov, co vytvaraju karcinogenne latky
a cislo 3 je branie roznych podpornych latok pre zvysenu obranyschopnost tela a dokonca latok, ktore su cytotoxicke(tj nicia rakovinne bunky). Samozrejme treba robit vsetky tri opatrenia sucasne, plus upravit stravu a alkalizovat telo.To vsetko zvysuje pravdepodobnost vyliecenia. Cim viac z toho pouzijes, tym vysia je pravdepodobnest vyliecenia. Ziadna jedna "zazracna" pilulka alebo metoda neexistuje.
Viac o tom som pisal v mnohych prispevkoch, mozes si vyguglit(google.sk) pod mojim nickom a klucovym slovom rakovina, pripadne odmorovanie tela a podobne, alebo rozne uspesne pristupy k lieceniu rakovin roznymi lekarmi na www.cancertutor.org
Zopar som ich popisal aj ja na mojich prispevkoch. V slovencine o tom najdes viac na badatel.sk

jana TO

RNG
prosim vas,mohly by ste mi pomoct?
aku liecbu odporucate pri rakovine ustnej dutiny?budem vdacna za vasu odpoved...

RNG

Nuz na to treba slovnik cudzich slov. Spomina sa tam porucha zlozenia krvi, ale nic specificke. Samozrejme to bude pravdepodobne koagulacia(tj cas zrazenia krvi, ked sa krv prirychlo zraza, mozu vzniknut krvne zrazeniny(tromboidy) co zapchaju cievy a mozu vyvolat porazky, infarkty zlyhanie organov ci udov.
"Odporuca sa"...znamena, ze lekar si chce rozne ine veci presetrit.

Tifaneau index je cislo, ktore urcuje, nakolko su dychacie cesty zapchane.
do 80% je normal,pod 70% je uz chorobne=zaduch(COPD).
en.wikipedia.org
Zaduch je casto vysledok pricastych infekcii hornych dychacich ciest, casto ako reinfekcia hlienami pri permanentnej infekcii prinosnych dutin. V prinosnych dutinach treba infekciu vynicit kvapkami napr roztoku citricidalu/GSE
Tiez moze to byt nasledok vzdusnej alergie(pel, plesnove vytrusy, roztoce atd)
Tam treba alergeny odstranit a pripadne pouzivat cistiace enzymi, quercitin, boswelin a ine na zmiernenie alergickych reakcii, cim sa nedostava tolko hlienu do pluc.