Sex ma zacina nudit...

Príspevok v téme: Sex ma zacina nudit...
zebricka1

ahojte, mam 3 rocny vztah s priatelom. sex mavame pomerne casto, ale mna to uz nebavi ako kedysi. dovodom je, ze som pri sexe nikdy nedosiahla orgazmus a potom to, ze priatelovi ako keby bolo jedno co potrebujem. ja by som chcela v tom sexe obcas aj nejaku tu romantiku. masaz, sviecky, proste nieco co by ma navnadilo. predohra tiez trva len kratko.. viem ze ma priatel lubi, len ako keby sa mu uz nechcelo. ked mu poviem co chcem tak mi povie, ze ved aj to niekedy spravi, a nic. je nejaky sposob ako toto zmenit? uz sme sa o tom rozpravali ale nepomohlo. nevravim ze sex sa mi nepaci, ale chcem to aj inak!
za kazdu radu dakujem.

Magy

zebricka - mas typicky problem mnohych parov: stereotyp. na to, aby si clovek sex uzival, je potrebna zmena. to je vseobecne pravidlo. a ta nepride sama od seba. a tiez nestaci partnerovi povedat, resp. sa postazovat ako by si chcela a dufat, ze bude zrazu vsetko ok. ta snaha musi vyjst z oboch stran. ak sa nema k cinu on, mozes ho skusit navnadit nejakou romantikou ty. ci uz pradielko, atmosfera, miesto, sukromny striptiz... moznosti je fakt vela, treba vsak zacat a neostat len pri slovach, snivani.

AdamKrt

Co povedat na rovinu - nas sex sa mi nepaci. Ak to takto pojde dalej, prestanem mat nan chut uplne. Chcem to robit takto a takto a nijak inak. A este sa opytat partnera, ak je taky tulpas, ci on by sexoval nasilu, keby sa neurobil a bolo by mu to neprijemne ? Ze si maju uzit obaja a nielen jeden a druhy bude drzat...

smajliQa

mne by romantika naozaj chybala....
je pravda, ze ten moj ma tiez svoje muchy, a ocas ma vie poriadne nastvat... ale nedavno chudacik vstal rano z postele a si myslel ze este spim, tak sa chcel vytratit do obchodu akoze pripravit mi kavu a ranajky, ,,, ale som vstala a on sa skoo rozplakal chudatko,,,, take mal licka cervene:D:D:D:D
ma psoielal naspat do psotele, ze mam ist este hajinkat na 20 minut,,, som sa len smiala..joooj
chutny,,,,

aj toto povazujem za isty druh romantiky :)

taktakje

dievky, toto všetko vyskúšajte, a ak náhodou bude ignorovať, či dokonca zosmiešňovať celú tú vašu námahu s romantikou a výsledok jeho snaženia nikde, tak ho vymeňte, držím palce

2bodka

:))) ja osobne berem jeden orgazmuz ako dost velku nudu :D
baby, nie ze by som sa chcela zastavat chlapov (najradsej ich postrielat vsetkych :D ) ale mate 10 volnych prstov, ktore mozte pri sulozi vyuzit a dosiahnut tak to, co chcete ;)
tu nejde o sviecky, ani o romantiku, ale o techniku :)

natalia123

Inak ja sa niektorym chlapom cudujem, Moj priatel by ani nemal poriadny orgazmus, kebyze ja ho malokedy alebo vobec nedosiahnem. On vzdy vravi, ze jeho velmi vzrusi to, ked vidi na mne, ked som poriadne vzrusena, alebo ked mam dobry orgazmus. A tak to ma byt.Mna by takisto nebavil sex, ked by som sa spravila JA, ale ON by sa ani nespravil, alebo by to bolo pre nho dost o nicom ( aj ked samozrejme, je to nerealne, lebo chlap sa spravi skoro vzdy a vsade...)A casto sa mi stava, ze vobec nemam chut na sex, ale ked sa mi priatel dlhsie venuje, tak ta chut pride :) nechapem, ako chlapi mozu byt tak strasne sebecki a nespravit zene aj poriadnu predohru... A tiez suhlasim, ze skuste romantiku pripravit aj vy...alebo skuste to pripravit spolu, chodte obaja do obchodu, kupte si sviecky,sampanske,jahody, slahacku...Urcite ani mne by moj chlap sam od seba zrazu nepripravil taku nejaku romantiku. Chlapov to proste samych od seba nikdy nenapadne (cest vynimkam) to uz musite zariadit aj vy :)

winki

tak to urob ty!!! Sexi prádielko vínko, alebo šampanské. Zapáľ si sviečky a navrhni mu spoločnú masáž najprv ty jeho potom on teba. Alebo spoločný kúpeľ. Nemôžeš čakať, že chlap urobí takéto romantické veci sám od seba (česť výnimkám). Možno ho to aj nakopne.

smajliQa

baby a preco ste este s nimi? ved ak chlap nedokaze uskutocnit vase tuzby tak to chcete mat cely zivot? na svete je milion dalsich ktorí by ali neviec co za to, aby to urobit mohli!!!!!