farba na vlasy

Príspevok v téme: farba na vlasy
femme fatale

Chcem vas pooprosit o radu.Prefarbila somsi vlasy z čiernej na blond.Spravila som tuto velku zmenu už viackrat a stale sa mi to podarilo.Aj teraz.....ale polka vlasov sa dolamala takze su kratke a tie ostatné už asi blond nebudu....max svetlohneda a to boli už 5krat prefarbene s popolavo plavou.Ja ich chcem dobiela čo na nich dat?

panik-a

tak vazne (nechce sa mi prihlasovat).teraz sa ich snaz regenerovat pripravkami,to poskodene daj postupne vystrihat a bude to OK.a potom sa rozhodni:black alebo white.

matilda

sorka ale ty nie si normalna az tak si nicit vlasy..som prekvapena,ze este vobec nejake mas..uz fakt,ze nefarbi a staraj sa o ne,lebo to neskonci dobre

femme fatale

Ak si teraz dlhsi čas nebudem farbit....dorastu mi?Alebo to už sa budu stale lamat?Už ich nebudem farbit....len chcem aby narastli.zlakla som sa......mozno len tie odrastene tie aj tak hned chyti

zrrzka

na tvojom mieste by som bola rada, ze mas este na hlave vlasy.. kolegynina dcera si dala ciernu farbu, sla ku kadernicke, ze ju chce zmenit na blond. nastastie skusili len jeden pramen, ten pramen vlasov sa jej spalil.. takeho veci si dat robit odborne radsej..

katarinna

Hlavne chodˇku kaderníkovi, takéto zmeny sa nemajú robiť doma, ale v salóne. Preto sa Ti aj polámali vlasy dala si si asi strašne veľa peroxidu.
Takže kaderním na takéto zmeny.