Plet a make up.

Príspevok v téme: Plet a make up.
BašuliQ

Ahojte chcela by som sa spýtať či je niekedy dobré keď si umývam viackrát denne pleť?
Mám asi 4 gély čistiace a aj mydlá niekedy cez deň malo čo si umývam pleť ale niekedy mam deň keď si aj 4x do dňa umývam pleť.
Je to dobré neškodí to nejako?....

A ešte by som sa chcela spýtať ak si nanesiem make up tak pred tím si mam vyčistiť pleť a mam si dať aj pod make-up aj nejaký krém?... a aký?... Vopred ďakujem.

BašuliQ

lochness
dakujem veľmi pekne ;)
Ták ako ja si nedávam tiež nič pod make up ale moje kamošky si dávaju raz som si dala ale nejako som mala viac vyražok tak asi mala som zlu masť alebo čo.

lochness

prilisne umyvanie skodi pokozke na celom tele a na tvari je plet zvlast citliva, zbytocne si ju tym vysusujes... ja osobne si rano umyvam tvar len cistou vodou, najprv teplou aby sa "odmastila" a potom studenou, lebo ta uzatvara pory (alebo aspon mam z toho dobry pocit :D) a vecer pouzivam cistiaci gel alebo raz za cas peeling, aby som sa zbavila makeupu a necistot co sa usadia na pleti za cely den...

co sa tyka makeupu, je dobre si predtym vycistit plet (ak si ho davas rano po umyti tvare tak samozrejme netreba) a naniest podkladovy krem, podla toho aku mas plet a makeup (ja osobne teraz nic pod makeup nepouzivam, ale niekedy som si davala od essence myskin zmatnujuci alebo essence pureskin moisturizer), skus si popozerat v nejakych inych temach, lebo kremov je strasne velke mnozstvo, mozes zacat na nejakych lacnejsich alebo prirodnych (alverde) a uvidis co ti sadne