Cistiace rizoto

Príspevok v téme: Cistiace rizoto
twiiity

Ahojte! Mam par otazok ohladom cistiaceho rizota. Tema o nom tu uz je, ale je uz dost stara a uz na nu zrejme nechodia ti ludia, co chodievali. Navyse mam par otazok ohladom tohto rizota, ktore som napisala aj do mailu Alterna Medica, ale zatial mi neodpisali, tak sa spytam vas. Prosim odpovedajte hlavne ti, ktori mate s cistiacim rizotom osobnu skusenost. Takze moje otazky:

- je vhodne toto rizoto jedavat dlhodobo?? ako dlho sa to odporuca alebo je to neobmedzene?

- dajme tomu, ze by som ho jedavala dlhsiu dobu. Ked ho jest prestanem, ako zareaguje telo?? Nebude to ako napr. s Gutalaxom, ze bez neho ma telo s vylucovahnim ovela vacsie problemy nez pred zacatim uzivania?? Nenavykne si telo na toto rizoto?? Lebo nerada by som dospela k bodu, kedy bez rizota bude problem s vyprazdnovanim ovela horsi nez pred zacatim jedavania rizota

- a posledna otazka: kolko gramove su tie vrecuska klickov a semienok, ktore sa pouzivaju do "srotu"??

Dakujem za odpovede, hadam mi budete vediet poradit aspon vy, kedze z tej kliniky mi neodpisali... :)

miluška00

váha mi neišla naspäť, ale ja som to jedla hlavne kvôli tomu, že som chcela schudnúť. nemala som problémy s vyprázdňovaním ani predtým. takže na toto ti neviem odpovedať. keďže však oni to odporúčajú pri zápche, tak si myslím, že to má zmysel konzumovať dlhšie. vieš čo, napíš albertovej, ona ti určite odpovie. tu som na ňu čítala veľa chvály, síce som sa s ňou nikdy nestretla, ale myslím, že od nej odpoveď dostaneš. len rátaj s tým, že sú sviatky, teraz asi nerobia, neviem. ale veď pár dní to vydržíš.

twiiity

prepac, precitala som si tvoju odpoved este raz a tam pises, ze vaha ti zatial stoji, takze asi nepriberas naspät... to je super, gratulujem. ale na tu druhu otazku ohladne vyprazdnovania, by som bola rada, keby si mi odpovedala, dakujem

twiiity

no ja som pisala tomu p. Jonasovi, lebo on je odbornik na detoxikaciu... ale skusim tej pani, co si mi odporucila, dakujem. a ked si ho jedla 2 roky, tak mi budes vediet odpovedat aj ty. ked si ho prestala jest, nemala si problemy s vyprazdnovanim?? a kila sa ti zatial nevratili??

miluška00

nechce sa mi veriť že ti neodpísali. ja som to rizoto mala priamo od nich, vtedy ešte nebolo na internete, poslali mi ho na mail. a úplne bez problémov. skús im napísať ešte raz, možno mail nedostali. napíš rovno šéfke albertovej.
ja som to jedla asi dva roky, potom som prestala, lebo už som mala takú váhu ako som chcela. neviem, či by som bola ešte dlhšie chudla, zatiaľ mi váha stojí, tak neskúšam znova. už sa mi to trocha prejedlo a ani sa mi to nechce variť. tie otázky čo tu kladieš by si mala položiť priamo im.