neni som si ista :(

Príspevok v téme: neni som si ista :(
regina

prosiiim, moze mat tehotenstvo aj priznaky ako su napriklad krce v noci v podbrusku ake mavam ked mam dostat kramy? mam silne krce. zvacsuje sa mi brusko a podbrusko.neviem ci je to z mozneho tehotenstva alebo z pribratia. kramy mam dostat as o dva tyzdne cca. pomozte mi, co to moze byt? :(( pri pohlavnom styku pouzivame len kondom

markketa

no samozrejme,že z krvy sa da zistit tehotnost.ak použivate pri milovani kondom,tak nemožeš byt tehotna,ledaže by sa vam roztrhol,alebo by sa do teba dostalo partnerove semeno.tehotnost sa prejavuje tak 2tyždne po meškani menzesu.ranne nevolnosti,ospalost,chut na niektore jedla,alebo ti možu prekažat rozne vone,častejšie čurat,atd atd....alebo nemusiš mat nič stoho čo som popisala,je to u každej ženy individualne.bruško sa zvečšuje až tak v 12tyždni tehotenstva,takže to čo si popisala ty,može byt z prechladnutia,alebo infekcie.tehotenstvo neboli.

regina

a doktorka to zisti? lebo ked som prednedavnom u nej bola, povedala ze by to nic nemuselo byt, ze len mam mat dietu :( a este nieco, da sa z krvneho obrazu zistit, ci som v inom stave?

regina

bosorecka : a je to teda kvoli kramom alebo kvoli comu? lebo ja niekedy fakt ani stat nedokazem, a ked si cupnem, trosku prestane boliet. ale musim teraz casto sa zhrbat, a hodit zhrbena, lebo ked som vystreta, mam neustale krce :(

bosorecka

ja som bola na prehliadke u gynekologicky a secko f poho... a som jej povedala ze niekedy ma pobolieva vajecnik, alebo co to je, no proste thak hnusne... az krcovito, ze niekedy ani nemozem chodit a ona mi povedala, ze ked je to v prostriedku cyklu, thak je to f poho, lebo dochadza k uvolneniu vajicka a ono tie cisty ci co praskaju a tho sposobuje bolest... a neebojaj, podla mna tho nebude tehotenstvom...vied aj boli sviatky a myslim ze nie len ty si pribrala :P thakze nebooj ;)

xantipa

ja mávam kŕče tak už tak dva týždne pred menštruáciou. A tie kŕče každopádne nie sú príznakom tehotenstva, ale toho že máš dostať menzes.