Dá sa "odmilovať"?

pan d.

Ja som sa dnes zamiloval:) Je to super pocit, hoci s tou babou asi nikdy nebudem. Tie stehienka, pohlad pre Bohov.

komunikace

Srdcu nerozkážeš, iba čas je "mocná čarodejka", čo bolí, raz prebolí. Skús sa viac venovať sebe a nevyhľadávať samotu.

ika211

Vsetko je v hlave, cize odmilovat sa da rovnako ako zamilovat, len treba jeden zlozvyk nahradit inym...cize, ak stretnes niekoho, kto ta bude pritahovat a ty jeho a sa do seba zamilujete, tak raz dva zabudnes na svoj terajsi objekt.

pupl

Mam presne podobny problem, už skoro tri roky myslim skoro stale na niekoho. Pritom dobre viem ze to nema sancu, vlastne ho ani nepoznam a v podstate by som to ani nechcela. A viem ze keby som s nim bola, pravdepodobne by ma to rychlo preslo, mozno som sa zalubila skor do svojej predstavy ako do neho samotneho a neviem ani povedat jedinu vec co sa mi na nom paci ale jednoducho je to tam. Nikdy pred tym sa mi nikto nepacil a teraz som sa akurat zasekla na tomto. Niekedy je to uz lepsie a nemyslim na to aj dlhsiu dobu ale potom ho zasa nahodou stretnem a vsetko sa obnovy. Citim sa pre to aj dost trapne je to velmi detske, hlupe... Myslim si ze to uplne prejde az ked stretnem niekoho ineho pre mna. Takze ci sa da odlubit no raz sa to urcite musi podarit. Hovorim si ze to nemoze trvat vecne, ale mozno sa netreba az tak snazit, pretoze cim viac clovek mysli na to ze to nechce tym je to horsie.

babiak34

si zalubena do niekoho koho nemozes mat, mozno aj do tej predstavy ze je to nieco co nemozes mat, predstav si keby si s nim to caro a zalubenie by aj tak po case vyprchavalo, ale odlubis sa snad, aj ked 4 roky som este na ziadnu nemyslel