Omylom som z PC vymazala fotky, kde ich nájdem?

maťo222

Dobrý deň, chcem sa vás opýtat
asi pred mesiacom som vymazal Intel HD ovladač grafiky je možne to nejak vratit spet ? Ďakujem.

system

urcite by sa nasla nejaka firma ktore by ti to vedela vratit ale zaplatis za to take prachy ze si radsej kpis novy notebook alebo fotak a nafotis si nove fotky :D

rozaa

Flegma to som chcela počuť, už sa nebudem o nič pokúšať, beztak som ich oželela, to len vo mne skrsla nádej že čo ak to ide a stane sa zázrak. Ďakujem ti.

flegma

rozaa - fuha, tak s tym ti uz zrejme nepomoze ani odbornik na pocitace ako vysity... to uz je moc dlha doba, tu ide o to, ako lost pisal, aby sa tie fotky nicim inym neprepisali na HDD...ty tie tvoje uz zrejme vidis len v tom programe ako nahlady a preto ich nedokaze obnovit

rozaa

Ak som tie fotky vymazala (omylom)už pred dlhším časom, napr. už pred 2 rokmi, tak už asi nemám žiadnu nádej na ich obnovu, že? Včera som skúsila recuve, tie fotky tam sú, ale nedajú sa obnoviť.
Lostov spôsob sa teraz bojím použiť, keďže som laik na druhú a mohla by som teda spôsobiť katastrofu ...

system

mne raz vymazalo vsetko z telefonu, vtedy som pouzil program back data get alebo nieco take a zo 4 Gb karty mi vracalo udaje asi 2 hodiny. aj to mi obnovilo len 80% cca. Tie programy su dost nebezpecne. Da sa to obnovit ale z pevneho HDD ( dokonca na disk C na ktorom je nainstalovany windows ) snazit sa ziskat data fuuh nato by som si netrufol a nechcem nikoho podcenovat ale ak stym nemas skusenosti tak to nerob. neviem ako to funguje pri obnove na disku v NB ale pri obnove napr USB kluca alebo SD karty to funguje tak ze ti tam ukaze zoznam vsetkych veci ktore si tam kedy mala nahrate a odkliknes si tie ktore chces backnut ( vratit ).

Inac pocitaj aj s tym ze prinajhorsom ti padne windows a prides aj o dalsie nezalohovane veci ktore mas v PC ;)

lost

ta prva veta na upozornenie neplati pre obnovovacie programy samozrejme :)
tam sa uz vela nestrati aj ked to trafi na fotku..
ale nainstalovat nejaky film ci take nieco, to by znicilo dost (prepisalo)
vysledok nas tiez potesi :)
good luck