Chcem byt gynekologickou

abel

Nezalezi na dovodoch, ten potrat vyzera rovnako. Ale nejdem viac diskutovat, drzim slecne gymnazistke palce, aby sa jej podarilo to, po com tuzi.

Aja02

kabel, pokiaľ ja viem, každý gynekológ má právo uplatniť si výhradu vo svedomí a nemusí vykonávať interrupcie. Pokiaľ sa jedná o interrupciu zo zdravotných dôvodov, tak tam to väčšinou gynekológovia neodmietnu.

kabel

ktorym vyrokom sa cudujes?
A co situacia-sluzba, katyy v sluzbe, nutne vykonat potrat-jaaaaaaaj, kohoze zavolame? Zavolame primarovi, nech dobehne?

beebe

suhlas s iris51465, ako som uz napisala gynekolog nemusi vykonavat potraty, neviem odkial ma kabel take informacie ze musi, ak je kabel zena tak sa cudujem tym vyrokom ktore sem uverejnuje, neviem preco tu z katyyyy robis hlupanu, v tejto teme som este nezbadala ziadnu rozumnu radu od teba

iris51465

Napísala som "MYSLÍM" že sú ročné. Nedávno som to niekde počula, ináč som vedela o trvaní 3 až 5 rokov. V prípade, že si chceš otvoriť súkromnú ambulanciu. Aj tak, kým bude toto dievča gynekológ, atestácie sa ešte pomenia až až ;)

iris51465

tu sa dočkať normálnej odpovede je zázrak :)

teda, v prvom rade, gynekológ NIE JE nútený robiť potraty, môže sa odvolať na výhradu vo svedomí teda ak nebudeš chcieť, žiadne potraty :)

A teraz, potrebuješ sa učiť Biológiu a chémiu, urobiť prijímačky (najťažšia medicína je zrejme v KE, potom Bratislava a Martin), čaká ťa 6 rokov všeobecného lekárstva a potom 2 atestácie (myslím, že sú ročné) na gynekológiu. Veľa šťastia :)