SuperStar 2013 - Nová éra

Príspevok v téme: SuperStar 2013 - Nová éra
Cece Frey

Ak ste tu nejaký speváci s nesplnenými snami, prihlásili ste sa už do tejto suťaže??

Pomýšlam nad tým, nakolko už dlho je spev moj sen(mám 22r.), Namotivovala ma aj Cece Frey, nakolko ja taktiež nechcem ostať pri normálnej práci!!! A chcem si konečne žiť svoj sen.
Čo si o tom myslíte, oplatí sa to??? Má vobec spevák nejaký postup ak sa nedostane napr, do finálovej desiatky??(kedže to z velkej časti nie je asi len o speve:-( )
Aké je to v Amerike, trebárs ten X faktor??? Ludia sa nedostanu nikam okrem vítaza??? (myslím ludia z top 10 resp. nejaký z semifinalových kol..)

Dakujem...

PS:som na pochybách, či ist...tu Slovensku(čo z toho??)..dakujem

Namotivovala ma aj Cece Frey, nakolko ja taktiež nechcem ostať pri normálnej práci!!!

oukydouky

ja som raz v radiu pocul akusi pesnicku od cmorika a intro bolo skoro do tonu okopcene z mama i'm comming home od osbourna.. neviem ci sa mi to len zdalo, nepozna niekto cosi take?:)

myshl

CeCe Frey - v pripade Cirovej si treba zobrat za manzela skuseneho manazera/producenta, ktory ma potrebne kontakty :)

Nic nie je zial tak, ako na prvy pohlad vyzera.. ;)

Cece Frey

Ďakujem za názory.

Viete, nechcem mrhať talentom, ked ho mám, zavretá doma...
A robiť prácu, ktorá ma nebaví...
A tu myslím, že jedine telka ťa dostane do povedomia ľudí, aby si si vôbec mohol niekde ,,škrtnúť".

PS : Taký Cmorík, Čírová. Oni nerobia žiadne chujoviny..a ?? Sú celkom úspešní,..A Cmorík práve vdaka superstar...a žeby čírová mala hudbu počúvatelnu pre 50%sk populácie..tomu naozaj nerozumiem..ale ako vidno..dari sa jej..ale mne sa ta hudba vobec nepaci..takú by som rozhodne robiť nechcela....ani ako kristína..v sieti ta mam...omg..:D:D:D

PS:a ako je to teda v Amerike??? tam uspieť z takýchto suťaži je väčšia možnosť,?? tam je zase aj viac talentov, nie???

lost

Slovensko je extremne maly trh.

Tu musis oslovit 50% ludi, aby sa oplatilo nieco vyrabat.

Vezmi si krajiny, kde je 10x viac ludi len.. Staci oslovit 5% ludi.

A myslim ze je pravdivy vyrok, ze oslovit 50% trhu je priam nemozne..

lost

Ved naspievajte ludia nieco doma a dajte to na youtube. Naco je nejaky prostrednik? uspech si vas najde, ak na to mate :) ak nie, tak potom treba manazera co vas "preda" (resp vas hlas)...

presne ako pise oukydouky, treba robit to, co trh pozaduje :d ak ovce chcy celevrity, tak hold, treba byt celevrita :D

oukydouky

najdolezitejsie v realnej kariere spevaka je sa pravidelne zucastnovat vselijakych zurok, robit *ujoviny a tlacit sa do bulvaru, aby o tebe pisali. ist v kazdom ohlade s dobou, mat primitivne povrchne nazory na urovni postihnutej dazdovky s ktorymi sa dokaze identifikovat kazdy spravny hnup, ale najdolezitejsie je mat dobry vzhlad - taky popovo-hiphopovy, co najviac umely a mat strasne kool spravanie. tiez pomaha robit prstami a rukami vselijake gesta a tvarit sa pri tom stylom "ouu jeeeeaaah". spev nie je az taky dolezity, skor tak na poslednom mieste v tejto branzi. aj tak sa to da v poho vyladit na pocitacoch, a na koncertoch zas bezi playback

Cariboo

Nie je vsetko iba o talente, vacsina ludi sa prepracuje hore vdaka kontaktom, priatelom a svojej flexibilite voci dopytu na trhu.

Iba Katka

Spýtam sa ťa takto. Vídaš Katku Koščovú v telke alebo v rádiu? A iných kopec superstáristov? Prerazili ako tak možno traja?

slnecnica

Záleží od toho, či chceš naozaj spievať alebo vystupovať v Silvestrovskom programe, či inej "kultúrnej" vložke