Bolesť - škriabanie v hrdlo

Príspevok v téme: Bolesť - škriabanie v hrdlo
MillyAnn

Už vyše 2 mesiacov ma bolí hrdlo. V priebehu mesiaca som brala Fromilid, Cedax, Dalacin a Augmentin. Pred 8 rokmi mi vyberali mandle, a vraj mi zostalo limfatické tkanivo, ktoré treba vyoperovať. Následne ma hrdlo prestalo bolieť,ale len na týždeň. Tak som navštívila ORL. Výsledky sterov boli negatívne, avšak som mala zápal dutín, tak nasledovalo ďalšie preliečenie ciploxm. Dutiny v poriadku, a takžiež z ORL hľadiska je všetko v poriadku. Ale hrdlo ma stále bolí. A k tomu mi stekajú do hrdla hlieny, ktoré musím vyslovene vypľúvať. A taktiež mávam dráždivý kašeľ - pociťujem svrbenie v hrdle a to ma neskutočne dráždi na kašeľ. Môže to podľa Vás spôsobovať len linfatické tkanivo, alebo čo by to ešte mohlo byť? Veď kým som mala aj mandle, mavala som často angínu, ale nie v jednom kuse. Nemali ste niekto podobné problémy? Prosím poraďte čo by mi snáď mohlo pomôcť.
Ďakujem

Lulita

tak toto trapi momentalne mna, este sa mi nestalo, ze po liecbe atb by sa mi bolesti hrdla vratili naspat, takze som si kupila kalcium, Orofar - ten je proti bakteriam, virusom aj plesiniam, davam si stopangin, kupila som si zazvor aj cesnak, tak dufam, ze nieco zaberie

Verca89

Bolest hrdla a hlieny- dobre znama vec pre mna. Ale uz dva roky som v pohode. A presne ako pise Stanley, tak ja som sa dostala k jednemu medu od kamosa, ktory lieci vsetko mozne. Vola sa Manuka med. Kazdy Manuka med ma nejaky faktor. A ja som si davala na hrdlo med s unique manuka factor 15. Je to super vecicka, vzdy ked citim co i len trosku hrdlo dam tri plne lyzicky a na druhy den som fit.A samozrejme ze antibiotika uz vobec neuzivam!

StanleyH

vykasli sa na wobenzym, vraj je to placebo. kup si kilo medovicoveho medu a kazde 2 hodky si cmulaj lyzicku.. na druhy den uvidis vysledok....a hlavne uz nedavaj ine ATB ked nezabrali. daj si zmerat aslo a antiDnazu ako si na tom

demiLA

Vyskusaj Wobenzym - su to prirodne enzymi, podporujú imunitu a vyborne zaberaju na zapaly, navyse ak ta lekar lieci antibiotikami, podpori ich ucinok a ked ich doberies tak ber wobenzym dalej a tym padom ochrani tvoje antibiotikami oslabene telo a ochorenie sa ti nevrati znova - opytaj sa aj lekara ci by ti to nepomohlo. Mne tato liecba velmi dobre zabrala pri opakovanych zapaloch hrdla.