Bozkavanie - francúzsky bozk

Príspevok v téme: Bozkavanie - francúzsky bozk
lucinkaBB

už si vôbec neviem rady,tak píšem sem či nemá niekto podobny ''zazitok''
problem je ze neviem dat chlapcovi francuzak
, mam 17 rokov a prvu pusu som uz mala v 13tich ,ale dokazem len bez jazyka..čitam vseliake rady " že to pôjde samo " , alebo "že to chce cvik" a podobne, lenze ked mam vztah dlhsie ako pol roka tak to chlapec nejak dokaze pochopit a naladit sa na moju vlnu (bez jazyka :DD ) ale ked si najdem vzdy noveho chalana ktory mozno nieje na dlhe vztahy tak to odvovodnim tým že sa hanbim a chlapec sa namna pocase vykasle ked mu nechcem dat pusu... uz sa ma to aj bývali chalani pokúšali "naučiť" a aj som to spravila mozno 3 krát za život ale nedokazem sa dotoho dostať :( teraz to vyzera na noveho frajera a uplne mam stresy .. myslite ze sa stym dá niečo robiť , alebo je to nejake "vrodene" haha ? :D :(

lucinkaBB

Sandokan
to mi je jasné ale zas neprehanajme situaciu,mala som uz aj dvojročný vztah a skončila som to ja,nie chlapec ale ako povies :)

Magnum699
ved toto ked mam vypite to ide samo :D
ale myslim ze mas pravdu,ďakujeem:)

Magnum699

Myslím, že si si vsugerovala, že to nevieš a hotovo. Skús sa uvoľniť opi sa :D alebo niečo a potom začni len tak pomaličky. So špičkou jazyka nemusíš hneď dávať do krku a ďalej rob to čo tvoj chalan podľa mňa to pôjde :)

Kvety zla

No ok a skusala si teda to bozkavanie pomaly? Len zlahucka? Mne teda ide francuzsky bozk takmer automaticky z "normalneho" bez jazyka, ono tam velky rozdiel nie je, len pridas trosku spicku... ved ked mate obaja pootvorene usta... :D
Ked sa ti to nehnusi tak si myslim ze by si to mala skusat. Ono to nie je ziadna veda, a ak nemas problem so sexom tak nevidim dovod preco by si mala mat problem s bozkavanim :)

lucinkaBB

Mne sa to nehnusi.ja to proste len nejak nedokazem ..
no oralny sex nemusim hehe ten mi robi problem len preto ze sa mi to nelubi, iny problem stym nemam..

Kvety zla

a sex mas rada, bavi ta? ja si to naozaj neviem predstavit...
cize sa ti francuzske bozkavanie hnusi? alebo si z toho len nervozna?
oralny sex sa ti tiez hnusi? pri tom sa tiez pouziva jazyk... ono su to mozno blbe otazky ale ja sa snazim pochopit ze... kde presne nastava ten moment kde sa stopnes a zablokujes.
ono pointa francuzskeho bozku nie je strcit tomu druhemu cely jazyk az do krku. skusala si na to ist jemne, ze ked sa bozkavate tak len tak spickou zajst frajerovi do ust? a to iste on tebe?

lucinkaBB

jejo ďakujem ,no presne,ked pouzije jazyk do 2 sekúnd sa odtiahnem ,aj ked si hovorim že "to dám " .. áno,najhorsie je to ze som mala aj sex a naozaj velmi vela krát tak oto nechapavejsie sa citim pred sebou samou že viac ako pusu dokazem , ale pri "jazyku" sa stopnem..

Kvety zla

hmmm a ked sa bozkavate a chalan ti zajde jazykom do ust ty len drzis a nic nerobis? alebo tak nejak?
ja si myslim ze sa to da uplne v pohode naucit... ale skor si myslim ze mas blok, a ze to tak nechces robit. mozno sa ti to podvedome hnusi, mozno si mala prisnu vychovu...
s tymi frajermi sa len bozkavas, alebo si uz mala aj sex? ja si napriklad sex bez bozkavania absolutne neviem predstavit...
mozno na to este nie si pripravena, a pride to casom samo. nenut sa do toho. ale neviem ci v tom pripade pre teba nie je priskoro aj "randit".