Otazka pre zeny - samotar

tono_85

Kazda tu pise ze by mu nevadil samotar, clovek bez kamaratov ale asi nevidite,ze vacsinou je taky samotar aj nudny, tichy clovek, nejaky introvert. A to by uz vadilo skoro kazdej. Zeny miluju viac sebavedome typy chlapov, co vedia co chcu, nie tiche hanblivky (samotarov)

doubledog

tak na to je lahka odpoved :)

ak si samotar, zene to najprv vadit nebude, mozno sa jej to bude aj pacit

ale postupne jej to vadit bude a nakoniec ti to bude vycitat

pre zenu v istom veku je velmi podstatny spolocensky status manzela
a ako samotar budes trochu mimo diania

Lulu2011

ja v tom nevidim ziadny problem, skor naopak, vadilo by mi keby moj partner vecne chcel niekde tahat aj kamaratov a tak

miska_M

Tak to že je partner samotár určite nie je prekážka, skôr plus.. ALE - pokiaľ si ty extrovert, rada spoznávaš nových ľudí, máš veľa priateľov s ktorými chceš tiež stráviť trochu času, prípadne ho zoznámiť a on má s tým nejaký problém... tak to môže byť prekážka lebo ide o rozdieľnosť názorov a vnímanie spoločného voľného času.. všetko vlastne záleží od toho aké máš ty priority a povahové črty.

beskyd

einfach, takze vlastne tvrdis ze 99% vztahov je zalozenych na lzi:) mozem sa teda spytat, aka hodnota vyvazuje ten dlhodoby, pripadne celozivotny kabaret?:)

einfach

" tým je úprimnejší a bezprostrednejší, a teda z hľadiska dlhodobého vzťahu perspektívnejší:)"

a to mas odkial ze uprimnost je vo vztahu nejaka super kvalita? :D keby boli vsetci uprimny a priamy tak by sa 99% vztahov praveze totalne rozpadlo a boli by uz nezvratne znefunkcnene :D

meeg

Nie nevadilo by mi to, ak by to nekomplikovalo náš vztah. Napríklad tak, ze by si bol príliš naviazaný na partnerku, alebo naopak, ze by si s nou nechcel trávit vela času. Ale inak nie

alfonzo

Máš málo kamošov buď rád aspoň ti neprebere frajerku keď si nejakú nájdeš. Mne tak jeden prebral a už je nekamoš.
Ja tiež mám len jedného dobrého kamaráta čo mi zostal a čo. Aj tak sú všetci tí kamoši falošní

beskyd

čím viac známych a priateľov človek má, tým je obvykle falošnejší:o) ..keďže ľudia sú vo svojej podstate skoro všetci falošní, človek, ktorý vychádza s mnohými sa zákonite musel naučiť na každého faloš hrať niečo iné a teda v konečnom dôsledku je tiež pózer. z toho vyplýva, že čím je človek asociálnejší, tým je úprimnejší a bezprostrednejší, a teda z hľadiska dlhodobého vzťahu perspektívnejší:)