Vekový rozdiel

WTF???

Hej, taký 33 ročný chlap je "vyspelý" akurát na 18-stky, teda ma od vyspelosti na míle daľeko. Taká osemnástka mu bude žrat z ruky a on si bude pripadať ako pán. Osobne si ani neviem predstaviť o čom by som sa s nou bavil, ked s takou sa dá baviť maximálne o farme a modrom z neba prípadne či pojdeme večer na didžinu...

kabel

hej, vacsinou su vyspeli celozivotne na osemnastky, ale poznam i vztahy, ktorym to funguje i s vekovym rozdielom vacsim ako 10 rokov

cirkus sk

presne ! zboznujem baby co sa ohanaju tym ze starsi je uz vyspely, ked je tak uzasne dospely a vyspely preco si zacne s dievcatom, ktoremu moze na narodky kupit aktovku ?

ouii..

ano je to velky rozdiel. tak mlada baba este objektivne nijako nijakovsky nemoze byt mentalne na urovni 30 rocnej, ani keby bola neviem ako rozumna. ak si rozumeju, moze byt ona vyspelsia, ale znamena to aj tolko, ze on je podstatne hlboko pod svojou urovnou v zmysle vyspelosti na svoj vek. mam s tym prenadhernu skusenost na vlastnej kozi, tiez som to vtedy nevnimala.

ale ved uvidite casom, s najvacsou pravdepodobnostou dospejes a pochopis, ze tento muz je prilis nedospely. ty budes "rast" a on ti prestane stihat, pokial ostane zaseknuty vo svojej oneskorenej puberte. a nech mi nik nehovori, ze dospely muz, ktory je naozaj vyspely vzhladom k svojmu veku, bude mat potrebu vztahu s 18rocnou babou. ale kto vie, mozno budete "dospievat" obaja naraz a o par rokov budete dalej obaja a stastni.

Hrac

mna by zaujimalo ako spozna taka 16-18 rocna nejakeho 30-35 rocneho? Ale nemam ziadny problem s tym, ale zivot nauci co to dost :-)

elusqa

Teraz ti taký vzťah možno neprekáža, ale po pár rokoch zistíš niečo iné. Nechcem ti kaziť ilúzie, ale je to tak. A je vedecky dokázané, že muži starnú skôr ako ženy... Vieš, čo tým myslím.

liliFuk

ani ja v tom nevidim problem a ani som dlho problem nevidela ..... az neskor to bol problem .... a obrovsky problem .... vsak sa spamatate ,len to chce cas ....... viac casu ,ako su len tie ubohe 3 - 4 roky :)

doubledog

ano, je to velky rozdiel

osobne sa cudujem takym muzom, co maju taku mladu priatelku, najma vo veku okolo 35tky.
uz ked ma chlap 55, tak nejaky 15-16 rocny vekovy rozdiel voci zene este pochopim.

ale kazdopadne, je to vasa vec