Preskocilo mi

Príspevok v téme: Preskocilo mi
brokenface

ahojte, nejdem moc rozpisovat pribehy, ide o to ze som sa trocha sklamal vo svojej psychike a chovani, dozvedel som sa od ineho cloveka ze ma priatelka podviedla, ona to potvrdila, ja som bol asi az moc zalubeny a dost ma to zlomilo, povedal a napisal som jej skarede veci, nadavky, ospravedlnil som sa jej za to, ale aj tak som klesol vo svojich ociach ze som nevedel jednat s chladnejsou hlavou, bol som aj v nejakom soku podla slov kamarata, lezal som na posteli zrazu mi prislo na zvracanie, rozbuchalo sa mi srdce, triasol som sa a nedalo sa mi rozpravat, je to podla vas normalne alebo mozem mat nejaku labilnu povahu co sa prejavi v takychto kritickejsich chvilach ? vdaka za odpovede

makika

Myslim ze je to normalne po takom case.Ja som s priatelom 4 roky a uprimne ani si nechcem predstavit aka by bola moja reakcia na nieco take.Je to hrozne a bolestive.Byvali ma tiez podviedol...a nasledok?od placu som sa nevedelaani nadychnut ochorela som a mala som zapal pluc mesiac...a kopec kil slo dolu...takze ti prajem vela stastia hlavu hore,ta laska niekde na teba caka ta co sa nekur..vi

Fleur-de-lis

leg station, áno, súhlasím. Je to rana. Samozrejme, že budú nasledovať negatívne emócie a reakcie a myšlienky. Je to prirodzené. Ale nikdy nemáme právo druhého zraniť (moje presvedčenie) tak je podľa mňa dôležité sa učiť riešiť svoje zranenia spôsobom, ktorý nám skutočne pomôže a druhého pritom neuráža a neponižuje. A keď sa to stane tak si odpustiť, poučiť sa a ísť ďalej.

leg station

Fleur-de-lis

z cisto psychologickeho hladiska je podvod partnera dost porovnatelny so smrtou rodinneho prislusnika.

takze zvladat to tip top erfektne ako rozbity pohar nie je vzdy mozne, aj ked by som bol nejaky super karmicko vyrovnany samuraj.

par krat na neho pridu zle myslienky, a pominie to, bezny scenar, len je hypersenzitivny. ale tvoje odporucania, Fleur-de-lis, su dobre.

brokenface

bolo to v ten den, odvtedy som mal podobnu nevolnost este 3krat ale uz tyzden nic, privodim si to akoby sam, boli sme spolu 3,5 roka

Fleur-de-lis

v prvom rade by som ti odporúčala si odpustiť. Že človek padne je bežná vec. Záleží ako sa k tomu postavíme. Ak si odpustíš a poučíš sa z toho, tak si z toho pádu odnesieš aj niečo pozitívne. Ak sa len budeš preto trápiť (už to nevrátiš) a obviňovať, tak sa nepohneš z miesta a to bude potom skutočná prehra.

Zo zdravotného hľadiska neviem aké všetky možné príčiny by toho mohlo mať. Z duševného hľadiska by som ti odporúčala úprimne sa pozrieť na svoj vzťah k tebe a k ostatným. Zrejme máš v sebe nevyriešené bolesti a zranenia, a preto je v tebe hnev, ktorý možno inak celkom fajn ovládaš, ale keď príde bod B tak to ide všetko naraz von.
Nedoriešené zranenia, neodpustenia, zatvrdnutie, neprijatie seba, to a iné spôsobujú nemalé zdravotné problémy, nešťastie, nevyrovnanosť, nerovnováhu nálad, neovládateľné reakcie a podobne.

leg station

myslim ze je to pomerne normalna reakcia. pokial trva len v ten ktory konkretny den, alebo den po, tak je to v norme. kto by uz len sa usmieval, ked ho zena podvedie ?

drz sa, najdes si lepsiu. nekurvu.