Mladší chalan, nazory?

Príspevok v téme: Mladší chalan, nazory?
Kikasss

Ahojte, myslite ze by to mohol byt problem zacala som si pisat s jednym chalanom lenze ten je odomna mladsi o 7r. myslite ze by to mohol byt velky problem? Len teraz sme si zacali pisat pozname sa z videnia (bol to zakaznik u nas) a nahodne sme na seba narazila na socialnej sieti. Neviem ci sa pustat do toho alebo sa vykaslat na to? Ake mate skusenosti?

lina22

Ahoj, rozhodne sa neboj, stojí to za to vyskúšať, lepšie ako keby si potom mala lutovať... aj ja mám mladšieho priatela o 5 rokov, každý ma na začiatku odhováral, lenže ja som ten typ čo urobí radšej presný opak toho čo mi radia :)vlastne aj môj vzťah začal len tým že sme sa poznali z videnia a priatel mi začal písať, asi po polroku sme spolu začali chodiť, vyplatilo sa, sme spolu rok a pol, všetko klape tak ako má, dúfam že aj stále bude... no a samozrejme záleží aj na vašich povahách, či máte spoločné záujmy a ako si predstavujete budúcnosť.. dôležité je na začiatok asi sa lepšie spoznať, napr. tým písaním si a potom ty sama uvidíš či sa do toho pustíš

Ivka1

Vek nerieš, dôležitejšie sú iné stránky (povaha,zodpovednosť). U nás je rozdiel 9 rokov a nikdy som vek neriešila,náš syn má už 18 rokov.Ja som ani sekundu tento výber neoľutovala. Ver, že pri mladšom manželovi nebudeš mať čas rýchlo starnúť, vždy sa budeš snažiť vyzerať (v rámci možností) dobre, v kondícii. Mať mladšieho muža a mladších priateľov je úžasné. Iste,všetko má svoje výhody, aj nevýhody. kríza vo vzťahu môže prísť a je jedno, či je mladý,alebo starý.Verím, že sa správne rozhodneš.

Cindy353

vek je len cislo.
co vsak ja vidim ako problem je nedostatok skusenosti. ty mas 7 rokov naskok a si mentalne niekde inde ako on

Deria

Sampon :D

Niekedy sa stava, ze sa dvaja do seba zalubia ani nevedia ako a väcsi vekovy rozdiel im nie je ziadnou prekazkou. Ale ked sa takto pytas dopredu, ci si s nim vobec zacat, lebo sa ti paci a chcela by si vztah, tak radsej nie. Nekomplikuj si to.

Kikasss

No zatial nam o nic nejde, mne sa len paci zatial ako chalan. Nepozname sa vobec, takze netusim o co ide jemu a zatial ani ja sama neviem o com mne ide. Ja niesom zalubena ani nic podobne. Ale samozrejme chcem vztah, no netvrdim ze s nim lebo neviem co to je zac no.

citron

O co mu ide a o co ide tebe? Ak jemu o sex a tebe o vztah, tak by tam mohol byt problem. Ak obom o vztah, tak tiez. Ak o sex...proti gustu ziaden disputat. ..