Medeno - ryšavé vlasy

Nayl

Nedávam, to som si iba odfarbovala vlasy. Mám inak hnedé vlasy, no farba sa mi vymýva rýchlo a do akéhosi ružovkastého odtiaňu.

Agnes998

Nedavaj si to na blond vlasy, prefarbi si ich najskor na hnedo, na blond ti to stale bude chytat vselijako len nie tak ako ma

Nayl

Koľkokrát si ty farbíš vlasy? Ja musím raz za mesiac, pretože inak mi tie vlasy vyzerajú ako som už písala.

hgkg

mozno po prvom farbeni sa bude vymyvat divne, ale po 2-3tom farbeni to uz bude pekne. len to, ze na novo vyrastene vlasy, ktore nebudes mat zosvetlene, ti bude farbat chytat na iny odtien ako na tie, ktore si mala odfarbovane a farbene tou mango farbou viackrat..

slnecnica

Tu Loreal Mango mas asi od vcera, tak skus jej dat sancu :-) Ja som dlho hladala idealnu farbu a tato je konecne definitivna, tak dufam, ze ju neprestanu vyrabat :-)

hgkg

tie farby sa ti vymyvaju rychlo a do takej ruzovej, lebo mas poskodene a a oslabene vlasy, teda tie konce a navyse si pisala ze si mala odfarbene vlasy na blond, preto sa ti tak nepekne vymyvaju. ja som mala ten isty problem. tiez som tie farby pouzivala na blond vlasy. potom som presla na rysavu a po niekolkych farbeniach to uz bolo ovela lepsie, tiez som pouzivala loreal mango, po nafarbeni to bolo docervena ale po case to uz bola taka farba ako na krabicke, kazdy mi farbu velmi chvalil, vela ludi co ma nepooznalo dlhsie ani nevedelo ze to nieje prirodzena farba ale vlasy su farbene. alebo skus ist do obchodu kde predavaju kadernicke farby, tam ti poradia. stoja okolo 7e.

Nayl

Nie, prepáč, zle som to napísala. Keď mám červenú tak mám po viacerých umytiach tak hrozné ružové konce.
Skúšala som tú Loreal Preference, Mango a Loréal Prodigy 7.40. Samozrejme, obe do červena. A keďže sa červená rýchlo vymýva už ma nebaví si farbiť vlasy každý mesiac. Preto by som chcela čosi takéto :).

slnecnica

Vcera si skusala farbu a dnes mas vyzmyvane konce? :-)
A skusala si Syoss Lávovočervený? Chytala mi podobne, ale velmi rychlo vyprasivela