Bolesti a plynatost pri uzivani wobenzymu

Príspevok v téme: Bolesti a plynatost pri uzivani wobenzymu
wo-benzym

Zdravicko ludia, po citani tem tuna o wobenzyme som ho tiez zacal skusobne uzivat na zvysenie imunity. Uzivam ho uz tri tyzdne. A chcem sa spytat tych co maju s nim skusenosti:
(1.) je to normalne ak ma boli brucho, picha v oblasti zaludka, mam tupe bolesti v casti panvy a po bocnych stranach brucha? Potom po nejakom case zacnem s prepacenim vela prdiet a bolesti prejdu. Na druhy den v jeho priebehu sa to opakuje.
(2.) dalej, stolica a moc mi zacali pachnut tak charakteristicky a dost aromaticky po nom.
Co to znamena? Ze mi tie enzymy nerobia dobre alebo ze moje telo ma problem s ich travenim? Ci je to normalna reakcia na uzivanie.
Dakujem za nazory.

adelaide7

prave preto si ja neviem vynachvalit probiotika s enzymami, vdaka ktorym nielenze pominulo nafukovanie, ale ako pri jedinych som nemala nijake vedlajsie ucinky. nakolko probiotika ti davaju dokopy crevnu floru. napriklad pri syndrome drazdiveho creva

Marta 678

zvlaštne, že máš také problémy. Ja mam s wobenzymom len tie najlepsie skusenosti. Uzivala som ho na posilnenie imunity, ale aj pri opakovanych zapaloch mocovych ciest a po operacii kolena a vzdy mi pomohol

celebrita FB

Tie bolesti brucha a to prdenie môže znamenať intoleranciu na niektorú zložku lieku. Medzi zložky liekov často spôsobujúce intoleranciu patrí laktóza a kukuričný škrob.

Katne

Ahojte.tiez sa chcem podelit o skusenost s uzivanim wobenzimu.asi po styroch dnoch ma v noci zacal priserne boliet zaludok.na druhy den sa to zopakovalo znovu.dovtedy som nemala taketo bolesti, preto to pripisujem uzivaniu tohto lieku.Stale vsak citam iba pozitivne reakcie, tak som z toho dost zmatena

1Werča

Ja užívam Wobenzym skoro 2 roky a aj v príbalovom letáčiku je napísané, že zmeny farby a zápachu stolice sú normálne.
Obsahujú tráviace enzýmy, takže je dosť možné, že je aj tým.
Najlepšie vám poradí skúsený lekár MUDr. Nouza Karel, kontaktovať ho môžete cez stránku: www.wobenzym.cz (poradňa) on aj odpíše a aj poradí.
Ja mám s ním len výborné skúsenosti a môžem len odporúčať.