Zoznamky a moje krute zistenie..

Príspevok v téme: Zoznamky a moje krute zistenie..
tidli_fidli

Ahojte..prosim Vas
Bola by som rada ak by ste sa mi vyjadrili k nasledovnej situacii, pretoze uz fakt neviem ci ja som debil alebo kde je chyba...
Prosim o nazory a ked ich bude viac, tak ich hadam aj dam precitat mojmu uz teraz expriatelovi, lebo ja uz fakt neviem ako mu vysvetlit, ze to co urobil, nepovazujem za normalne hoci on ziaden problem nevidi.

Vcera si pozical na nejaky cas moj mobil, kedze ja v nom mam internetove pripojenie. Ked mi vratil mobil a nasledne som si chcela pozriet nieco na webe, otvorila sa mi v prehliadaci posledna navstevovana stranka. Zoznamka. S jeho profilom. A s jeho spravami.... A s kopou dievcat s ktorymi mal rozpisane spravy. So ziadnou sa nestretol, ale flirtov, sladkych osloveni, „cmukov“ a reciciek pozehnane....kazdu konverzaciu zacal slovami „si nadherna“. Dokonca aj so mnou tak zacal, teraz viem, ze to bola iba jeho rutinka a ja som sa v tom case „chytila“.

Prisla som za nim so slovami, ze je koniec. Nechapal. Najprv zatlkanie, ze to on nepisal. Potom tvrdenie, ze je tvor spolocensky a nie je nic zle na tom, ze dievcatam pisal, hoci aj oslovenia typu „zlatko“. S niektorymi si aj vymenili cisla. Ziadala som ho o vysvetlenie. Bolo ticho. Jeho odpoved : teraz pracujem a nevidim na tom nic zle.. Nepodviedol som ta, nic zle som neurobil.

Doparoma, ked je niekto vo vztahu, nie je normalne aby vyhladaval co i len virtualnu spolocnost inych zien. Podla mna to normalne nie je. Podla neho uplne v pohode.
Prosim Vas vyjadrite sa mi k tomu, co si o tom myslite... som ja vadna??? Myslim ze chyba je skor inde... podla mna to je neospravedlnitelne... alebo je to bezne? Slova zlatko, kraska, pridi castejsie, myslim na teba.... ved to preboha nemoze clovek adresovat len tak niekomu :( doteraz sa prezentoval tak, ze ja som pre neho vsetko, v zivote by mi nenapadlo, ze on ma potrebu vypisovat inym..nas vztah nebol v poriadku, ale nikdy som nepredpokladala, ze by to stroskotalo zrovna na tomto, pretoze som mu maximalne verila, co sa tykalo inych zien..nikdy som nemala podozrenie, ani mu nekontrolovala spravy, veci, nic... vzdy mi daval istotu ze ma lubi a ja som to aj citila... preto tomu nerozumiem...naozaj... prosim len o vase nazory, on tvrdi ze to cele nafukujem. JA tvrdim ze som mu mala dat hned rovno medzi oci.

nechce odist z bytu, lebo dovod ktory mu davam na rozchod je vraj pre neho neopodstatneny... tak ja uz fakt neviem..to je bezne ze budem ludom opacneho pohlavia davat chrobaky do hlavy, sladke reci atd? to su akoze dnes bezne praktiky? fakt uz neviem posudit, co je v dnesnom svete normalne a co nie..

ivana456

tidlifidli, keby si nenapisala, ze sa krutil a zatlkal, myslela by som si, ze ta chcel vyporovokovat k rozchodu.

Utekaj, rychlo.

Nie si vadna.
Zrejme ho lubis. Inac by ti bola situacia jasna a neriesila by si to tu. Alebo ta snad takyto "vztah" posilnuje?

no ja...

Tiez by som bola riadne nasrata. Moj tiez tak koketoval. Cisla sice nevymienal, zato hambate fotky ano. Prisla som na to uplnou nahodou po 2 roboch vztahu. Vtedy som banovala, ze som nedrzala hubu a nekontrolovala ho dlhsi cas. Rozplakal sa, vymazal vsetky profily a seka dobrotu. Teraz sme spolu 4 roky, uz spolu aj zijeme a v pohode. Porno neriesim, aj ked chodi na take stranky, kde su realne zeny a preprdaju sa tam na web kamere. Vadi mi to, ale co narobim. Dava ale pozor, lebo vie, ze by som ho vyrazila aj s dverami.

MultiLevel

Nechapem nikdy, ked tu baby saleju z obycajneho pisania si. Ked si chalan dopisuje s kamoskami o obycajnych veciach...Ale ty si uplneee iny pripad. Nie je normalne, aby tvoj priatel vypisoval inym zenam taketo oslovenia, aby im pisal ako na ne mysli...v podstate veci, ktore by mal adresovat len tebe.
V tvojom pripade bohuzial ide o nevyrovnaneho, nezreleho jedinca. Mojim nazorom je, ze toto robi chlap, ktory si potrebuje neustale nieco dokazovat. Ma nejaky komplex a nestaci mu byt milovany a obdivovany jednou zenou, ale potrebuje priazen viacerych. Jasne, kazdy si obcas zaflirtuje. Ale je rozdiel vyhladavat to cielene a je rozdiel dostat sa do takej situacie v podstate nahodne a bez toho, aby clovek preto nieco evidentne robil.
Neviem nakolko je on pre teba dolezity, nakolko ho lubis a dokazes si to s nim urovnat. Ci ho pustit k vode, to neviem. Ja by som s nim nedokazala byt, ak by to povazoval za "nic zle som neurobil" a nemal by snahu to nejak zmenit. Tiez som raz takto nahodne videla spravy mojho teraz uz manzela, isla som k PC ked mal otvorene okna sprav. Z toho co som si precitala som pochopila, ze on ma v tych spravach velmi casto spominal v style - ideme s priatelkou von a uz sa tesim na spolocny vecer,, anoo aj priatelka si kupila podobne turisticke topanky, priatelka hento, priatelka tamto...A v tomto je ten dolezity rozdiel pre mna. Ci si niekto pise s ludmi aby fliroval, alebo ak niekto zabija nudu a nema problem priznat, ze je zadany a ze druha strana si od toho nema nic slubovat :) Pokojne mu daj precitat tuto diskusiu, ale pochybujem, ze to pochopi :)

NO2

Ja som sa na to celé zoznamovanie vybodol, či už v reále alebo virtuálne.
Držím sa toho, čo spieva Horkýže SLýže: mám v pi.i na lehátku...

B.Z

Ja viem, že mám pravdu :-)
To už je lepšie postaviť sa na ulicu s transparentom s nápisom, ,Hľadam práve lásku, ale nejako ju nemôžem nájsť, resp. som asi slepý"

NO2

Je ale fakt divné, ak mi jeden deň povedala zlatko a tak dále a na druhý deň, že jej nemám posielať sms, lebo má priateľa. Podľa mňa je to priam zvrátené.

B.Z

Koľkí ľudia podvedú svojích partnerov/partnetky a oni im to odpustia.Moja milá keď budeš stále robiť z komára somára a z hovna Belehrad, nikdy so žiadným mužom nebudeš.

Pamätaj na moje slová!!!