Orientácia

Príspevok v téme: Orientácia
Kika1991

Dobrý deň, mam priatela 5 rokov, nikdy ma nenapadol vztah s rovnakym pohlavím. Keď som sa do niekoho zalubila, tak to bol chalan. Ale asi pred 2 týždňami som sa zamyslela sama nad sebou, ze sa zadivam na zenu, postavu, zadok, ked maju vysoke topanky a kratke sukne(dokonca na zeny na obrazkoch). Zacala ma trapit myslienka, co ak som inak orientovana ? Mam strach chodit aj von, medzi ludi, mam strach sa na nejaku zenu pozriet, pozerat webove stranky. NIe je minuta, kedy by som na to nemyslela. Uz ma z toho hlava boli. Nerozumiem :( Este pred mesiacom som si to neuvedomovala.

Slobodna

To, že sa normálna, zdravá žena pozrie na inú peknú ženu a dokáže oceniť jej krásu, ešte neznamená, že je lesbička. Otázkou je, či ťa sexuálne priťahujú muži alebo ženy? Predpokladám, že si dosť mladá, v mladosti sa predsa každý hľadá, skúša, experimentuje, kým si je úplne istý.

Cariboo

Nerozumiem, v com je problem? bojis sa ze opustis priatela kvoli inej zene? Z coho mas vlastne nervy? byt inak orientovany neznamena ze ides zly smerom, ale inym smerom :D ale tipujem ze u teba to tak nebude, len sa nadtym prilis zamyslas, nechaj to volne plynut, casom sa ti to v hlave usporiada a budes mat jasnejsie