Marihuana

Príspevok v téme: Marihuana
malib

Zdravim.od 18 rokov mam silne depresie,zle sustredenie,nespavost,stavy uzkosti proste klasicka hnusna kvalitna depresia.Ked som mal asi 20 rokov bol som uz natom tak zle ze uz mi bolo jedno co skusim aby mi to preslo.Zacal som fajcit marihuanu vo velmi malych davkach uz po prvom poziti sa mi velmi ulavilo takto som fungoval 2 roky a vsetko bolo super vsetko sa mi upravilo myslym tym moj stav.Az kym som nesiel do prace kde ma fajcenie marihuany obmedzovalo mal som tam velku zodpovednost tak som si povedal ze prestanem.Po par mesiacoch sa mi vsetky stavi vratili bolo to nieco hrozne.Trva to uz rok a som natom dost zle-fakt zle.Vcera som spravil to iste ako pred par rokmi a zapalil som si velmi male mnozstvo marihuany a jednoducho som sa tak uvolnil ze tomu nedokazem uverit.Vsetky moje priznaky sa mi zlepsili a to FAKT velmi.Beriem AD alventu,Mirzaten,ripsen.Vecer som si nemusel davat ani MIRZATEN a zaspal som.Chcem sa spytat niekoho kto sa do toho rozumie.Mozem brat marihuanu na moje depresie ? 17teho idem k psychyatricke a taktiez jej toto poviem a som zvedavy na nazor viacerych ludi.Bol som nato velmi velmi velmi zle.Nehovorim ze teraz som zazracne zdravy ale priznaky su o poznanie slabsie a moj zivot je znesitelnejsi.Dakujem

doubledog

ano, mozes brat marihuanu, bude ti pomahat. robia tak desattisice ludi na celom svete.

samozrejme, uzivaj ju ako liek, najdi si davku, ktora ta ukludni ale nebude ti komplikovat spolocensky zivot.

a trvaj na tom, aby ti ju predpisovali cez poistovnu.
u nas to samozrejme nefunguje, ale jedina moznost, ako to presadit, je ukazat psychiatrom, ze to funguje. viaceri z nich to uz dobre vedia a sami to pacientom nepriamo odporucaju.

_meno

Ahoj malib

Silne poznanie je skusenost. Ak ja ti poviem "na kopci je 100 € v krabici" neveris mi .. Ale ked ti povie prezident ze na kopci je 100 € chod ich zobrat pomozes vlasti.

V prvom pripade si rozmyslal sam za seba. V druhom pripade si pocuval druhého cloveka. Koho teda pocuvat? Vsetkych. A podla koho sa rozhodovat? Podla seba tak, aby vsetci boli spokojni.

Nedavno som sa zamyslal nad tym konceptom, preco je najvacsi strach z nas samotných. Podla mna je to velky suboj ega, ktore vravi, ze pokial by som bol nekonecny, zil som ako hlupak. Pokial prijimeme nevedomost minulosti mozme prijat mudrost buducnosti.

Nie je mojim cielom ti vraviet CO si mas mysliet a ako mas mysliet. Mojim cielom je aby si zacal mysliet aj sam.

Nie je to tym, zeby som nieco nevedel. Taky som sa predsa narodil. Je to viac ochota sa pytat, ako tuzba vediet.

Beries nejake lieky, spytaj sa seba preco. Pokial si odpovies na svoj vnutrny svet, dostanes ho do rovnovahy ... vtedy sa to prejavi harmoniou aj vo vonkajsom tele.

Ako by si mohol vlozit nieco do seba ??? Ako by mohol moj vnutorny chaos preusporiadany hmotnými predmetmi vo vonkajsom svete. Ako by niekoho "prepac" automaticky uvolnilo hnev v mojej dusi. Som to ja, kto drzi ten hnev.

Si to ty, ten priestor, ta vec v ktorej treba poupratovat.

Vyborny stav je ked clovek tecie zivotom. Nebezpecny stav je ked clovek splyva so svetom, straca sa v nom, hlada sa v nom.

Tvoje odpovede su sucastou tvojich otázok. Keby na teba niekto skrikol pod vyplvom by si hned poznal tie odpovede.

Ja poznam len tvoju otazku, nie tvoju sitaciu. Preto mojou odpovedou moze byt odpoved na tvoju otazku, nie odpoved na tvoju situaciu.

Alebo azda viac veris mojim slovam ako svojej skusenosti ? :)

Pekny vecer a vela stastia a radosti do zivota malib :)

MultiLevel

Vo vseobecnosti je podla mna ovela menej skodliva trava ako hnusne odporne lieky....ja celkovo lieky neuznavam, takze sa priklanam skor k trave. Ide vsak o to, aby si to vedel ustrazit. Nezvysuj si urcite davky, ber to fakt ako liecivo, ako liek....nech ta to nerobi takym tym cudacikom, ktory ked sa zhuli, nevie ani ako a vola, ani aky datum je, lebo je tak mimo, ze jedine co dokaze je cumiet okolo seba a rehotat sa, respektive mat nejake "stavy"

Exactly

Takto záleží to od teba či vieš ustrážiť to malé množstvo čo berieš ak áno tak určite si radšej občas zapál ako niečo od psychiatričky. Poznám prípady čo vedú osobný život úspešne v domácnosti aj v práci a občas si zahúlia a sú to normálne osoby ale za to na druhej strane nájde sa aj zopár čo to s nou prehnali a sú z nich tí vypatlanci kvôli, ktorím iní odsudzujú trávu. Je to na tebe ja si tiež občas dám ked ochoriem a iba mi to pomôže :)

ruza66

Pocuj, fajčí trávu a ser na tabletky, ked ti to pomaha, skús pomaly začať hulit aj do práce....môj názor!!!!

malib

U nas na Slovensku nefunguje nieco take ako marihuana na predpis ci moc filmov pozeram ?:) neviem co mi povie ale som zvedavy.Zivot co momentalne vediem je nieco hrozne a vidim ze aj rodina je uz zomna zufala.Nic ine mi zatial nepomohlo.Je fakt ze z najhorsieho ma dostali lieky ale tak neverim ze mi pomozu.A verte mi liekov AD som uz pojedol hodne za moj zivot.

hehe1

co cakas, ze ti nejaky psychiater povie, ze je to fajn? na to zabudni, budu do teba pchat to svinstvo, nazvu ta fetakom, o to ide, aby do teba napchali co najviac liekov... snaz sa to vysadit a radsej fajci travu, to skodi ovela menej, ked uz si teda mas vybrat...