Milenka byvalého

Príspevok v téme: Milenka byvalého
TRACY22

Ahojte mala som vztah 4 roky vsetko bolo krasne ale ku koncu vo vztahu vladla nervozita tak sme to ukoncili v dobrom. jednym z dovodov rozchodu bolo aj to ze ked sme spolu zacali chodit on mal iba 16 a ja 18 cize nemal ziadne skusenosti a nebol vybureny dohodlisme sa ze budeme stale v kontakte a budeme sa stetavat aj sexualne pretoze sme si velmi rozumeli a taktiez ze si skusi aj ine baby a dalsie vztahy a po nejakych rokoch sa dame zase do kopy ak niekto znas nestrati zaujem a tak to aj funguje nejaky cas stretavame sa ale on uz ma priatelku a stale sa rovnako stretavame a ona o nas nevie.on mi stale tvrdi ako ma miluje ked sa stretneme je to este krajsie a precitenejsie ako vo vztahu viac si vazime jeden druheho a je medzi nami viac vasne a romantiky ktore tam chybali ale proste este nechce byt somnou a ja sa tiez na to vraj sa potrebuje este vyburit v tomto veku aby sa nieco taketo nestalo ked uz budeme spolu zit vosvojej domacnosti a mat rodinu necitim aj ked mi velmi chyba a vsetko okolo...on je typ chalana s ktorym si viem predstavyt zivot a neviem ci mam tolerovat jeho potreby a cakat alebo to uplne ukoncit poradte mi ...dakujem

kafe

mne to pripadá akoby ste chceli mať dve veci naraz, ktoré sa však navzájom vylučujú. Mať istotu v kvalitnom a stabilnom vzťahu s vyhliadkou na rodinu A aj sa vyblázniť a vyšantiť s druhými. Proste nemôžete mať v jednej chvíli oboje. Chlapec sa veľmi jasne rozhodol - on sa chce vyšantiť. To, do čoho ste skĺzli, je veľmi debilná situácia. Akoby si ťa chlapec predpripravil na to, aby si mu tolerovala milenky. A ani tebe nevadí, keď rolu jednej milenky hráš. Jemu i tebe sa tie hranice normálnosti dosť posunuli. A obávam sa, že by si pri tebe v manželstve kľudne dovolil milenky, práve kvôli tomu, čo s tebou zažíva teraz. Nevracaj sa k tomu čo bolo. Bolo to s ním fajn, aj on môže byť veľmi fajn chalan, ale tak ste obaja ešte moc mladí. Neber to ako tragédiu, že nebudete spolu, radšej buď rada, že si prežila 4 roky s fajn chlapom. Ale urob za tým bodku a kráčaj ďalej. Nezaškodí ti pre zmenu byť chvíľu sama, ujasniť si v sebe čo chceš, čo sa ti páčilo vo vzťahu, čo bolo na partnerovi fajn a ako by si si predstavovala svoj život ďalej. Zbytočne to s bývalím naťahuješ, neni jediný fajn chlap, s ktorým by si mohla prežiť pekný život. Nepotrebuješ na ňom visieť a držať sa ho ako kliešť, lebo žiadneho iného nenájdeš. NÁJDEŠ! Maj trochu úcty k sebe i k druhým a keď má priateľku, neľahaj s ním do postele, nestretávaj sa s ním, ak máš pre neho slabosť a tiež si začni konečne žiť svoj život. Máš teraz jedinečnú príležitosť, kedy sa nepotrebuješ prispôsobovať NIKOMU a robiť si čokoľvek, čo sa ti páči. Tak to, do kelu, aj využi.

Zuzka.forum

Tracy, vážne si to ukončila? Dokedy? Kým zase začne doliezať a škemrať a hádzať smutné očká kocúra v čižmách, hm? Zase mu (s prepáčením) roztiahneš nohy, aby sa chudák netrápil, lebo ťa ľúbi, ale s tebou nechce byť a preto namotáva ešte nejakú inú? No, vidím to takto, ty ho chceš ďalej namotávať a byť s ním a hľadáš iba "omluvenku" ako svoje konanie obhájiť. Ak by si skutočne chcela vyriešiť túto situáciu, musela by si skutočne s ním prerušiť akýkoľvek kontakt - veď sa jasne vyjadril, že teraz s tebou byť nechce - a to nie kvôli nemu či nej, ale kvôli SEBE. Pracuj na kvalite SVOJHO života života, nenechaj sa oblbnúť niekým kto trepe o láske a nemá ani šajnu čo to znamená, nezamotávaj sa do sietí lží, podvodov, falošných vyznaní a straty sebaúcty. Držím palce.

Deria

Tracy, preboha, otvor oci! Dobre ti tu radia, vykasli sa nanho. Mne sa vidi, ze ty si nanho viac namotana, nez on na teba. Bude to tazke, no mala by si to fakt ukoncit, lebo takto to neskonci nikdy a ty budes ta, ktora sa bude trapit.

analyn

tak velmi ta miluje, ze spava s druhou??? S tebou sa muchluje tajne, a s tou, ktoru nemiluje verejne??? a ty mu to zeries?

Tracy22

viete čo on to vôbec neberie tak že by ju podvádzal je mu to jedno lebo vraj stále ĺubi mňa...a je somnou šťastný, ale už som sa rozhodla že ho budem ignorovať.Ona za nič nemôže aj keď vedela do čoho ide...na to aby sme spolu spali sme nepotrebovali ani zvádzanie pretože sme sa rozišli v dobrom a ta láska je stále otvorená ĺubime sa a popritom ma mať každý ineho partnera pretože on začal pocitovat že nema dostatok skusenosti s inymi babami a vraj vie ž3 v buducnosti budeme spolu zas ale už na stálo pokial sa nič nezmeni na mojej strane a ja som tvrdila že to budem tolerovať ale nedokážem byť v takej pozicii...keď už sme pri tej chrbtovej kosti jasné že sa mi to nepáči že je v tom aj to dievča zamotane je to chuďa ak je naozaj zamilovana...ale on je sviňa s tymto som si to potvrdila aj keď tvrdi že si to môžem trochu vážiť že sa stále vracia ku mne...ale už som to určite ukončila toto by mohol urobiť kedykoľvek neskôr a ja by som sa asi nikdy neodmotala

killingspree

nina, to je alibisticke.
sice suhlasim ze by zadany muz mal odolat vzdy a vsade, ale ak zena umyselne takeho zvadza, nie je to liliputanka cista taktiez.
je to taky isty moralny hriech, ako urobil ten muz, aj ked je zena sama, lebo proste podporovala situaciu na rozbitie daneho vztahu.
keby ho nezvadza, vztah by sa nerozbil.
tj. aktivne sa na tom podielala, ovsem len za predpokladu, ze o tom vedela.

alebo to uvidis, ked budes mat rodinu, a mlada pipenka ti bude zvadzat muza, ake super to bude, bez ohladu na to, aky tvoj muz bude.

cize na jednej strane ako prototyp alfa gentlemana s tebou suhlasim, ale nemozem si odpustit poznamku, ze slusna zena ma taktiez poznat hranice, kedy prestat zvadzanie. kedze je to definovane asi ako umyselne preberanie niekoho partnera, ona moze casom dopadnut rovnako. tj. robi nieco niekomu, co asi nechce, aby sa robilo jej.

to snad nebude take tazke pochopit takto olopatisticky. dufam.

Žužova

Neviem ale mne osobne by bolo zo seba zle keby nemám chrbtovu kosť a zmotavam zadaneho chlapa na sex.. ale každý sme nejaký.. niekto je proste egoista a ide si za svojim bezohladu na druhých. takých ludí mi je uprimne lúto. lebo karma im to potom všetko vráti

Nina.

Prečo by to mal byť jej problém, že on podvádza svoju frajerku? WTF? On je predsa ten zadaný, on má rozmýšľať hlavou a nie penisom. Čo ona má s jeho frajerkou? Ju to nemusí vôbec zaujímať, ona je slobodná žena a môže si spávať s kým chce. Prečo by teda ona za to mala niesť nejakú zodpovednosť, alebo sa cítiť vinná? To je predsa taká kravina, že je to chyba tej ženy, že ona ho zviedla. No a? Keď sa zviesť nechá, jeho problém. Veď aj chlapi snáď majú mozog v hlave - či nie? Tak ak nechcú - nikto ich nenúti so zbraňou pri hlave aby frajerku podviedli.

TRACY22

smiešne je to že mne sa prave toto už stalo...ja som bola kedysi na mieste jeho frajerky a ja som bola tá čo o ničom nevdela... ale nebolo to pri ňom...ja som ho nezmotávala...ono je to vzájomné a pri rozchode sme boli dohodnutí že ked budeme mat vztahy aj napriek tomu sa budeme stretavat lebo som chcela tolerovat že sa chce vyblaznit je to čudne chceme byt spolu ale nie hned je to cele čudné...